dimarts, 10 de març del 2015

Àrea recreativa Clot d'en Roca, Bagà, Berguedà

Petita i tranquila zona de pícnic que pertany al municipi de Bagà, està en una pista forestal que va de l'ermita Sant Joan de l'Avellanet a Guardiola. Per arribar-hi passareu per 2 altres zones de pícnic, al final de l'entrada us indico com arribar.
Consta nomès de dues taules de pedra (penseu a portar mantes o tovallolse per aïllar-vos del fred depenent de l'època que vingueu) i una font.







 Hi ha una mica de lloc per jugar i quan hi vam ser a l'agost pràcticament no passàven cotxes per la pista forestal on està; és molt traquila.
A uns 200 metres direcció a l'ermita Sant Joan d'Avellanet hi ha un mirador de Bagà amb unes vistes espectaculars.


Situació:

Accés: Venint de Bagà heu d'anar direcció Gisclareny, quan ja haugueu passat l'Àrea recreativa del Pont de Sant Joan començareu a pujar la muntanya.
A banda i banda hi ha l'àrea recreativa Pont de Sant Joan

En una de les corves hi ha una desviació a l'esquerra que porta cap a l'ermita; l'heu de pendre.
És la desviació de l'esquerra

 Heu de passar de llarg l'Àrea recreativa de Sant Joan de l'Avellanet i un centre d'interpretació o d'informació.
A sota a l'esquerra hi ha l'Àrea recreativa de Sant Joan de l'Avellanet

Heu de seguir endavant fins que us trobareu una bifurcació; heu de pendre la de l'esquerra per anar a la zona de pícnic, aquí comença la pista forestal (de bones condicions) o cap a la dreta si voleu anar a l'ermita romànica de Sant Joan de l'Avellanet.

 A Bagà hi ha moltes zones de pícnic, al bloc a més d'aquesta n'hi ha 7 més:
Què visitar?

Ermita de Sant Joan d'Avellanet :Nosaltres hi vam ser de passada i una mica a contrarellotge perquè haviem quedat, així que no vam visitar l'ermita, ho tenim pendent.


Via del Nicolau: tampoc vam tenir temps de fer-la, però us suggereixo que mireu el bloc d'en Josep Balius perquè és molt interessant. És la via que feien servir per baixar els troncs fins a Guardiola.

Bagà:


Berguedà:

2 comentaris:

  1. Un altre lloc molt interessant i bonic molt on reportage Marta una abraçada !!!

    ResponElimina