diumenge, 22 de juny del 2014

Àrea recreativa de Castellar de la Ribera, Solsonès

26/06/2016: UN USUARI ENS HA INFORMAT QUE HAN TANCAT AQUESTA ZONA DE PÍCNIC. MALAURADAMENT NO L'HAN TRASLLADAT. AQUÍ US PASSO UN ENLLAÇ ON INFORMEN DE LES CAUSES:


Molt bona zona de pícnic al municipi de Castellar de la Ribera. S'hi arriba venint de Solsona per la C-26, un cop passat Castellar de la Ribera està a la primera desviació a la dreta, la veureu des de la carretera abans d'arribar a la desviació.
Consta de 10 taules i zona de jocs.




És un espai molt gran, però sense quasi ombres. Una familia s'havia organitzat un toldo per tenir ombra, hi ha arbres per poder fer-ho, quan creixin si hi haurà ombres.




També té camp de futbol i accés al riu Ribera Salada on us podreu refrescar una mica, almenys els peus perquè tot i que el cartell informatiu nombra una zona de bany, nosaltres no hem trobat cap  lloc on el riu faci més de 30cm.










Hi ha una "caseta" per poder-te canviar.


La zona d'aparcament és molt gran.


Situació:


Accés:

Venint de Castellar de la Ribera direcció Ogern es veu des de la carretera abans d'arribar a una desviació cap a Montpol i Cambrils, quan arribeu a la desviació heu de pendre la primera carretera de la dreta.


Si us agrada banyar-vos al riu us recomano arribar-vos al Pont del Clop que està a uns 10-15km. per una carretera de muntanya que surt de la mateixa desviació que heu agafat per anar a la zona de pícnic.



Què visitar?

Castellar de la Ribera:

Solsona:

Solsonès:


6 comentaris:

  1. Veig que aquest lloc te moltes coses boniques per visitar els gorgs un castell un reco molt bonic avui he estat al Santuari dels Angels i he vist una zona de picnic e pensat amb tu pero e mirat el teu blog i he vist que ja o tenies cubert :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto! Si, és una zona amb moltes possibilitats; ens vam quedar amb ganes de més...
      El Santuari dels Àngels ens va agradar molt. Gràcies per pensar en mi.

      Elimina
  2. Hola!
    Moltes gràcies per la informació. Buscàvem un lloc per parar a fer un picnic de baixada d'Andorra i vaig topar amb el vostre blog. Ens va anar molt bé.

    Segur que el tornarem a fer servir!!! :) I si en trobem alguna que no hi sigui, us aviso.

    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xavi,
      Me n'alegro molt que us fos útil, perquè aquest es el meu objectiu.
      Aquí estarem!

      Elimina
  3. Nois. Van voler anar i l area de picnic ja no existeix.... ens van dir q l han llaurada...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gloria,
      Si moltes gràcies per avisar-nos. L'he tret del mapa i li he tret les etiquetes perquè ningú es despisti. És una llàstima.

      Elimina