diumenge, 1 de juny de 2014

Zona de pícnic Font de la Rovirassa, Avinyó, Bages

Seguint la recomanació de la la Betlem Camps hem anat a aquesta fantàstica zona de pícnic del municipi d'Avinyó. S'hi accedeix per una pista forestal que surt de la plaça Dalí on s'arriba pel carrer Pirineus. Està a 2,5 km de la població per una pista forestal ben senyalitzada; al prinicpi és de terra i després asfaltada. Tot el camí està en bones condicions.
Consta de 27 taules (1 d'elles doble i una triple) repartides en una extensió molt gran.Les taules estan molt separades i tenen 4 bancs, així que hi poden cabre unes 10 persones a les normals.


Té racons realment bonics:

Té una petita zona de jocs, font  i banys, tot i que són d'estil francés...Més fotos:


Situació:


Accés:
Com que a nosaltres ens ha costat arribar fins a la Plaça Dalí degut a desconeixer els sentits dels carrers, us posso una foto de Google Earth amb la ruta marcada en vermell fins on comença la pista forestal.

La pista forestal comença d'on surt el cotxe a la foto de Google Earth. A partir d'aquí hi ha indicadors de fusta, no té pèrdua.


Què visitar?

Avinyó:

Bages:


6 comentaris:

  1. Un lloc molt maco sempla un bon lloc per al estiu veig que feia poc havia plogut molt bon reportge com sempre Marta una abraçada !!!

    ResponSuprimeix
  2. Avui hem dinat en aquest indret tan bonic. Gràcies Marta, per fer que sigui tan fàcil trobar un raconet agradable arreu del territori.

    ResponSuprimeix
  3. Un lugar muy tranquilo y bonito. Cuidado con google maps que te indica mal.

    ResponSuprimeix