dilluns, 9 de juny del 2014

Àrea recreativa Pleta de la Vila, Saldes, Berguedà

Molt bona i completa zona de pícnic. S'hi accedeix per la carretera que va de Saldes a Vallcebre; trobareu la desviació cap a Vallcebre un parell de kilómetres després de Saldes.
La zona de pícnic està ubicada al llarg de la carretera en una extensió força llarga, les taules estan molt separades. Consta d'unes 10/12 taules i unes 4 o 5 barbacoes dobles.



Les barbacoes estan repartides i totes queden a prop d'un parell de taules. Nosaltres vam poder utilitzar-ne una amb vistes al Pedraforca, tot un luxe.



Vam tenir la sort de poder participar a la primera Festa de la Natura organitzada pels Agents Rurals que es feia aquí mateix; al acabar les activitats a l'hora de dinar la majoria de taules estaven plenes, així que no vaig poder fer gaires fotos. Però normalment és un lloc força tranquil.




Disposa de banys, però s'ha de demanar la clau al bar que hi ha a l'edifici de la Pleta de la Vila. L'edifici dels banys té també unes piques a la part de fora.



Té una petitíssima zona de jocs i un parc d'aventura de pagament. Les fotos del Parc Aventura són de la zona infantil, a l'altre costat de la carretera hi ha la zona per més grans. Suposem que el bar està vinculat al parc d'aventura, no vam pensar a preguntar-ho.


Darrera l'edifici de la Pleta de la Vila hi ha el mirador de Palomera on hi han les taules de la primera foto.





 I no us oblideu:

Situació:

Accés:




Al bloc hi ha 2 zones de pícnic més de Saldes:



Què visitar?

Saldes:

Gòsol:
Alt Berguedà:

Berguedà:

4 comentaris:

  1. Gracien marta el lloc de Picnic collonut pero com tu deies la millor vista es abans de entrar a Saldes es on es pot veure la forca a gracies per la informacio una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, és que el Pedraforca s'ha de veure frontalment. Però aquí no està malament, es veu força la forca, però el millor el mirador que comentavem.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Bon dia!
    Molt interessant el vostre blog. L'acabo de trobar i es genial! Moltes gràcies.
    Des d'aquesta zona,si continueu la carretera que surt a la dreta de la pleta, en un parell de quilòmetres, trobeu la Font Freda, que també disposa de zona de picnic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Moltes gràcies pel missatge i per la recomanació de la Font Freda, me l'apunto per quan tornem a anar per aquesta part del Berguedà.

      Elimina