dimecres, 19 de març del 2014

Zona de pícnic a l'Ermita de Sant Cristòfol del Bosc, Llambilles, Gironès

Bonic indret però molt massificat. S'hi arriba per la carretera que va de Cassà de la Selva a Girona / Quart; just abans del poble de Llambilles hi ha una rotonda on està indicada l'ermita. Des d'aquí es segueix per una pista forestal en bon estat quasi tot el recorrregut fins a l'ermita, són pocs kilómetres.

Setembre '16: la Coral·li, usuaria del bloc, ens ha informat que des del setembre del 2015 hi ha una nova normativa d'us, s'ha de demanar autorització i pagar un preu simbòlic per fer-ne us i he de dir que em sembla perfecte perquè quan hi vam ser estava massificat i brut; més informació:


El bosc on es troba pertany a les Gavarres. La zona té un total de8/10 taules i unes 6 barbacoes. Fa un any i mitg que voltem habitualment per zones de pícnic i nomès en 2 ocasions ens hem trobat a les 11 del matí totes les taules plenes, aquesta zona va ser una d'elles. És un bon lloc per fer excursions i la gent ho utilitza d'aparcament per aquest us, de manera que hi ha moltíssims cotxes.




Quant em trobo amb tanta gent m'incomode molt fer les fotos, perquè no vols invadir l'intimitat de la gent. Així que les fotos estan fetes ràpid i de lluny.
A la zona de les barbacoes hi ha 4 o 5 taules.


A l'altre costat de l'ermita hi ha una explanada amb altres taules i on també hi havia gent que s'havia portat la seva propia. Queda un bon espai per jugar.




L'ermita és preciosa i la zona on està també; però com ja he dit en altres entrades, a nosaltres ens agraden llocs amb menys gent i vam tenir la sensació que estaba tot molt atapeït de cotxes i gent.


No hi ha contenidors per escombraries i hi ha cartells que ho anuncien demanant que els usuaris de la zona s'enduguin la brossa; però és una llàstima que hi hagi gent que no en sigui capaç.



Situació:

Què visitar?

Llambilles:

Les Gavarres:



Gironès:


4 comentaris:

  1. Un altre lloc per esbargir la boira Marta, llàstima que molta gent no sigui conscient de que a tots ens agrada trobar els espais nets, tal i com mostres en les ultimes fotos, per culpa d'aquests quatre brètols es tanquen molts camins i espais que abans es podien gaudir en família i ara no, fa pena anar per el bosc i anar trobant llaunes, ampolles, etc. Aprofito el teu bloc per fer una crida de conscienciació a les persones que els hi agradi sortir de pícnic o senzillament a la natura, MANTINGUEM ELS ESPAIS NETS. Una abraçada i endavant, i gracies per la teva tasca.

    ResponElimina
  2. Hola Josep,
    Tens rao. Aquests tema sembla que s'hauria de donar per suposat però la realitat demostra que no es aixi. Mira que costa ben poc recollir-ho tot i llençar-ho al contenidor o emportar-nos-ho. Per sort la majoria de la gent es civica.
    Recolço la teva crida de conscienciacio! MANTINGUEM ELS ESPAIS NETS.
    Gràcies.

    ResponElimina
  3. Des del setembre del 2015, per fer-ne ús, crec que s'ha de fer una sol·licitud a l'ajuntament de Llambilles http://www.llambilles.cat/guia-del-poble/espais-de-lleure/zona-desbarjo-sant-cristofol/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Coral·li,
      Moltes gràcies pel missatge i l'informació. Em sembla perfecte perquè era força descontrolat tan a nivell de gent com de bruticia; almenys quan nosaltres hi vam ser. Ho actualitzaré a l'entrada.
      Salutacions

      Elimina