dilluns, 10 de març del 2014

Zona de pícnic del Parc Can Rius de Caldes de Montbui, Vallès Oriental

Zona de pícnic urbà i força massificat al Parc Can Rius del bonic poble de Caldes de Montbui. Està just abans d'arribar al Camp Municipal de futbol, podeu descarregar a la porta del Parc i després anar a aparcar al costat del camp de futbol que hi ha 2 zones d'aparcament.

Hi ha vàries taules disperses pel parc i a la zona de les barbacoes n'hi ha 11. Estaven totes plenes i hi havia gent que es portava la seva de casa, vol dir que habitualment està ple. Precisament per la quantitat de gent no he pogut fer gaires fotos. Hi ha 6 barbacoes en 2 blocs de 3.


Com a lloc per passar el día, si no t'importa la massificació, està molt bé perquè el parc en si és fantàstic. Té una zona de jocs infantils molt original i divertida.

Disposa de cistella de bàsquet i espai suficient per jugar a futbol, hi havia una familia que s'havia portat la red de Volei i l'havia instal·lat.


El Parc és bonic i tot i no ser molt gran té molts espais diferenciats amb alguna sorpresa que nomès acostumem a veure a les pel·lícules, com les taules per jugar a escacs.


Disposa de banys a l'entrada del parc i també un quiosc bar que ara estava tancat.

Situació:

Què visitar?

Caldes de Montbui:


Vallès Oriental:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada