dilluns, 31 de març de 2014

Zona de pícnic de la Bona Àrea, Guissona, Segarra

Bona zona de pícnic de pas (no per passar-hi el dia) a les afores de Guissona, on hi ha el  centre comercial de la Bon Àrea. S'hi arriba per la carretera que va de Cervera a Ponts, quan arribes a la rotonda on hi ha la desviació cap a Guissona l'has de pendre i és el primer carrer a l'esquerre.
Consta de 9 taules de pedra i força espai per jugar a més d'un parc infantil.

2017; al maig en Jaume Pérez ens informa que han possat una carpa a sobre de cada taula, així que ara tenen una bona ombra. A l'agost hem tingut ocasió de passar-hi i hem fet alguna foto perquè us feu a la idea, nomès canvia el fet de tenir carpes, la resta de l'àrea de pícnic no ha canviat.

Nosaltres ho vam utilizar per esmorzar camí d'Andorra, tot i que al acabar de ploure no vam poder utilizar les taules. Però és un bon lloc per estirar les cames i si vas amb nens petits que juguin una mica perquè no se'ls faci tan llarg. Però per la zona hi ha una ruta que sembla que està molt bé  dels Castells de la Segarra.


El centre comercial es composa d'una botiga gegant de la Bona Àrea (Guissona és l'origen d'aquesta cadena), gasolinera (que està molt bé de preu), servei d'autorentat i parking.

Així que tant si aneu camí d'Andorra (per aquest camí us estalvieu el Túnel del Cadí i nosaltres parant a esmorzar vam trigar 2h 45m.) com si aneu a fer turisme és un bon lloc per parar a menjar; però queda clar que no és un lloc envoltat de natura ni amb vistes, etc; és purament funcional, però agradable.


Situació:
Què visitar?

Guissona:

Ruta Castells de la Segarra:

La Segarra:

Cap comentari:

Publica un comentari