dimecres, 26 de març del 2014

Àrea de pícnic (berenador) Roca de la Sabina, pistes d'esquí d'Arinsal, Parròquia de la Massana

Petita zona de pícnic espectacular per la seva situació. Està a 300 mts de les pistes d'esquí d'Arinsal. Per arribar-hi nomès s'han de seguir les indicacions a les pistes i estar atent perquè poc abans d'arribar-hi en una corba hi ha aquesta zona, està anunciada amb una senyal de mirador. Sense neu es veu molt bé (mireu foto del Google Earth a sota), ara amb la neu quedava una mica amagada.

FEBRER'18: Actualitzo amb fotos fetes a l'agost del 2017 l'entrada perquè pogueu veure-la sense neu.


Consta de 3 taules i 4 barbacoes. No la veig per passar-hi el dia pel seu tamany; és per dinar, disfrutar de les vistes i seguir; però val molt la pena encara que no hi volgueu menjar perquè està en un sortint i té unes vistes impressionants.





















Nosaltres hi vam intentar dinar, però el fred ens va fer acabar al cotxe; però tot i així ens va encantar. Atenció amb les criatures perquè hi ha barranc pels voltants.



Situació:

Accés: Per arribar-hi nomès s'han de seguir les indicacions a les pistesd'esquí d'Arinsal i estar atent perquè poc abans d'arribar-hi en una corba hi ha aquesta zona, està anunciada amb una senyal de mirador. Sense neu es veu molt bé (mireu foto del Google Earth a sota), ara amb la neu quedava una mica amagada.


Foto des de l'aparcament cap a les Pistes d'Arinsal feta a l'Agost'17
Què visitar?

Vallnord:



Parròquia Massana:

Andorra:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada