dissabte, 27 de març del 2021

Àrea recreativa del Molí, Prat de Comte, Terra Alta

Bona àrea de pícnic a les afores de Prat de Comte i dintre del Parc Natural dels Ports. Les fotos són d'un diumenge al matí de finals d'agost.

Consta de 5 taules de fusta, 4 d'elles ubicades als peus de l'escala d'accés. L'espai està presidit per l'edifici de l'antic molí. Queda a tocar de la carretera, però uns metres per sota, de manera que no molesten els cotxes.




 

La 5ª taula està a l'altre costat de l'edifici davant del bloc de barbacoes, n'hi ha 3.


Es tractava d'un molí fariner que va funcionar fins a principis del S. XX.  Davant de l'àrea reacreativa hi ha el barranc de la Xalamera, que és una riera o torrent; quan hi vam ser no hi havia aigua, però hi ha un cartell que avisa de no creuar si hi ha crescuda. A l'altre costat hi ha un pal indicador d'una ruta.





A nivell de carretera hi ha l'aparcament on hi trobareu cartells informatius i una mena de vagó o màquina (què no sé ben bé que era).






Situació:


Coordenades de GPS:  40°58'42.96"N    0°24'27.68"E

Com arribar: Si sortiu de Prat de Comte per la carretera T-333 cap a Pinell de Brai a escasos 500 metres trobareu a la dreta l'aparcament.

Un cop a l'aparcament trobareu les escales per baixar a l'àrea de pícnic a l'extrem Est de l'explanada.



Què visitar?

Prat de Comte:  Tenim pendent visitar-lo

http://www.pratdecomte.altanet.org

Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic del Prat de Comte:

Estació de la Via Verda de Prat de Comte

 

Terra Alta: Des de l'Estació de la Via Verda de Prat de Comte podeu anar a la Fontcalda que val molt la pena i també té àrea de pícnic ( àrea de pícnci de la Fontcalda )




http://terra-alta.org/



2 comentaris: