dissabte, 8 d’agost del 2020

Àrea de pícnic del Parc Milpins, Corró d'Avall (Les Franqueses del Vallès), Vallès Oriental

Seguint la recomanació d'en Carles Teixidor hem estat en aquesta molt  bona àrea de pícnic a l'extrem Sud-Est de l'urbanització Milpins de Corró d'Avall, que pertany al municipi de Les Franqueses del Vallès. Les fotos són del diumenge passat al matí.

Consta de 8 taules de fusta, 7 d'elles a l'ombra d'una verneda amb algún pi contat. És un espaí força gran i les taules estan molt separades; és un lloc fantàstic per intentar escapar del sol. No tenim fotos de totes les taules perquè la majoria estaven ocupades.












El parc Milpins es va construir el 2006 aprofitant l'espai natural per que se'n poguès gaudir, ja que estaba força deixat i era inaccessible. És un parc de 4 hectàreas molt cuidat, net i bonic. Ideal per anar-hi a passar un dia.

A més de l'àrea de pícnic hi ha una àrea de jocs infantil (a plena solana).



 La riera de Carbonell que delimita el parc de l'àrea urbanitzada, es creua per varis pontets. La setmana pasada estava seca del tot.

La font de la Verneda, hi ha alguna altre font però de xarxa; també hi ha 2 pous.


Molt espai ved per caminar amb diferents senders; hi vam veure molts ciclistes creuant el parc. La veritat és que no vam aprfitar per anar a caminar perquè veniem d'una passejada en un altre espai i quan vam arribar a aquest parc ja eren quasi les 12, feia molta calor.







Hi ha una taula de ping-pong, no ens hi vam poder acostar perquè estava ocupada.

Situació:


Coordenades de GPS:   41°38'9.37"N    2°18'39.13"E


Accés:
Heu de sortir de Corró d'Avall pel Nord-Est per la carretera BV-5151. Quan arribeu a l'urbanització Milpins heu de pendre el primer carrer a la dreta que és el carrer Mil Pins, al final del carrer està el Parc.

Hi ha lloc per aparcar a prop de l'entrada del parc, tot i que els 2 primers cotxes que es veuen a la foto estan estacionats en un espai no permès per fer-ho.

Què visitar?

Corró d'Avall (Les Franqueses del Vallès):


Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Les Franqueses:


Vallès Oriental:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada