diumenge, 30 d’agost del 2020

Àrea de pícnic del Parc Cal Sant Just, Sant Llorenç d'Hortons, Alt Penedès

Covid-19: una seguidora ens ha dit que se l'ha trobat tancat un festiu de desembre. Consulteu amb l'ajuntament si hi ha restriccions abans d'anar-hi.

Seguint la recomanació d'en Josep Oriol Reguant hem estat en aquest fantàstic parc ubiat a l'extrem Oest de Sant Llorenç d'Hortons. Les fotos són d'aquest matí.

Consta de 6 taules de fusta molt ombrejades, estan ubicades al costat oposat del torrent respecte l'entrada principal. És un espai arbrat i a 2 nivells, hi ha 3 taules a cada part.









El parc és més petit del què sembla al veure el mapa a l'entrada, però no és petit, està molt bé. És un espai ideal per venir amb la mainada, gaudirant un munt. El parc té diferents nivells, s'entra per la part més alta i es va baixant (la primera baixada és pronunciada), es pot anar amb cadira de rodes o cotxets a tot l'espai excepte una àrea de jocs.

Hi ha 2 àrees de jocs:

Una per nanos més grandets, amb uns tobogans molt llargs i amb pendent molt pronunciada.









L'altre àrea de jocs és pels més menuts i està a la part més baixa a tocar de la font i el torrent.




El parc està cruat perl torrent de Can Torres que habitualment deu estar sec perquè no hi ha cap tipus de pasarel·la o pontet per creuar-lo quan té aigua, a l'entrada al parc hi ha un cartell que indica que és zona inundable.

Hi ha un detall que farà la visita molt divertida durant el bon temps, hi ha un pedal que acciona un sortidor d'aigua, està en una roca al terra al costat del torrent (davant la font).


Altres racons del parc.







El parc té horari d'apertura: a l'Estiu de 9:00 a 24:00h i a l'hivern de 9:00h a 21:00h.

Situació:


Coordenades de GPS: 41°27'56.92"N    1°49'10.28"E

Accés:  Si veniu de Gelida o de l'autopista arribareu a Sant Llorenç pel Sud, per la carretera BV-2249. Heu de girar a l'esquerra al 3er carrer, la Ronda de la Font i seguir-lo fins que veureu l'entrada del parc, podreu deixar el cotxe al mateix carrer.

Què visitar?

Sant Llorenç d'Hortons:

Al bloc hi ha una altra àrea de Sant Llorenç:

Parc Cal Sant Just 

 

Alt Penedès: És difícil no pensar en vinyes estant al Penedès, tot i que té moltes coses més.

4 comentaris:

  1. Hola Marta! Quina gran ressenya!!! Gràcies per compartir-lo aquí!! Seguirem buscant més raconets com aquest!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep Oriol,
      La veritat és que aquest parc és una petita joia, ens va agradar. Després vam anar a una altre àrea de pícnic a l'altre costat del poble que també ens va agradar i molt. Moltes gràcies per la recomanació!

      Elimina
  2. Doncs nosaltres hem anat i els l hem trobat tancat. Hem hagut de tornar a fer 40' de cotxe cap a casa sense haver-ho vist. Una vergonya un dimarts festiu a les 12h

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser són restriccions que fa l'ajuntament pel tema del Covid, no ho sé. Ho hauries de consultar amb ells.

      Elimina