dimarts, 28 de gener de 2020

Àrea de lleure de Cassibrós, Cassibrós, Pallars Sobirà

Bona àrea de pícnic a les afores de Cassibrós. L'àrea de pícnic es diu com el poble, no perquè jo no sàpigues quin nom possar-li, sino perquè així ho possa en els plafons informatius que hi ha.  Les fotos són de mitjans de desembre.
Consta de 4 taules de fusta, 1 sota cobert i una sense bancs. També té 1 barbacoa  i varis plafons informatius. És un espai bonic i agradable al costat del riu Noguera de Cardós i de la carretera L-504 que creua la Vall de Cardós de dalt a baix; no sembla una àrea que estigui al costat de la carretera, no sé pel bon temps si hi ha molta circulació, ara a l'hivern no n'hi havia. Està rodejada d'un entorn magnífic.


La barbacoa
No us sé dir què és


Situació:


Coordenades de GPS:  42°34'32.75"N   1°13'53.14"E

Accés: Si veniu de Llavorsí o de Ribera de Cadós per la carretera L-504 direcció Tavascan, trobareu la desviació cap a Cassibrós a la dreta, però no la preneu, seguiu per la carretera uns 200 metres més i veureu una desviació a la dreta sense senyalitzar que si heu de pendre. És fàcil passar-la de llarg perquè no es veu on va la desviació pels arbres i perqué està en plena corba. Si veniu del Nord és més fàcil accedir-hi.

Què visitar?

Cassibrós: és un poble realment petit de carrers costeruts i cases de pedra amb una bonica petita esglesiola.

Eslésia de Sant Andreu

Pallars Sobirà: La protagonista d'aquestes terres és la natura, aquí una proba, un saltant d'aigua dintre la propietat d'un mas. No ens hi vam poder acostar més enllà de la valla d'entrada, s'ha de respectar la propietat privada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada