dimarts, 20 de març del 2018

Àrea de pícnic del Parc de la Depuradora, Les Fonts (Sant Quirze del Vallès), Vallès Occidental

Fantàstica àrea en un parc molt bonic que ha estat tota una sorpresa, està al nucli de Les Fonts que pertany a Sant Quirze però està entre Terrassa i Rubí. Les fotos són d'un matí de dissabte del març.
Consta de 9 taules de fusta força separades entre elles i sota una bona arbreda, moltes tenen ombra. L'espai és realment bonic, no sembla que estiguis a tocar de grans zones urbanitzades. Quan hi vam ser eren com les 10:30h del matí i a la vegada que nosaltres arribaven 2 families per ocupar taules per alguna celebració; suposo que es deu omplir força així que si voleu venir millor feu-ho ben aviat. Entre les taules hi ha una mena de pou-font que li dóna un caire bucòlic (si no fós pel poc civisme ja que l'hi han grafittis).















El parc ens va sorpendre molt gratament, el nom no ens inspirava gaire la veritat, però és un parc senzill sense grans coses però molt bonic, tranquil i agradable; almenys a aquelles hores. Està tot vallat i nomès hi ha accés per una porteta al carrer de Baix Riera.

 Quan entres pots anar cap a la dreta on trobareu l'àrea de pícnic, però abans hi ha un prat amb un gran rellotge de sol i bancs per seure.






Si a l'entrada aneu cap a l'esquerra anireu a parar a l'àrea de jocs infantils, però per seguir el sentit de les fotos, permeteu-me que donem la volta al parc per l'altre costat.

Després del rellotge de sol com us he dit hi ha l'àrea de pícnic, després de l'àrea de pícnic hi ha un altre prat amb una escultura; és un espai molt gran.




Des d'aquest prat podeu anar cap a l'esquerra, que anirà a l'àrea de jocs infantils, que us ensenyaré al final.
O cap a la dreta que us porta per un camí delimitat d'uns preciosos arbres florits (perdóneu-me però de flora no en sé gens) que porten a un petit prat circular rodejat d'aquests arbres i on s'hi pugeu la pendent veureu la depuradora que dóna nom al parc.





La Depuradora que queda amagada.



I ara si anem a l'àrea de jocs infantils; i haurem donat la volta a tot el parc. L'àrea de jocs infantils té una superficie força gran tot i que no té moltíssims jocs; està a la solana, fins cap al juny s'hi estarà molt bé, després ja costarà més. És un espai que com la resta del parc és bonic i agradable.










Situació:

Accés: com us dic sempre que és una població gran, el millor és possar el navegador.
L'entrada al parc està al carrer de Baix Riera amb carrer de Josep Ribas.

Us recordo que a la pàgina del mapa us podeu baixar un arxiu per instal·lar al vostre navegador (serveix per 3 diferents) per poder anar a les àrees de pícnic. I a la xinxeta del mapa a més del nom a sota a l'esquerra hi possa les coordenades pel GPS.


Què visitar?

Sant Quirze del Vallès:


Vallès Occidental:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada