dimarts, 11 de juliol del 2017

Àrees de pícnic Parc de la Riera, Polinyà del Vallès, Vallès Oriental

Bones àrees de pícnic urbanes; tot i ser urbanes una d'elles et farà aïllar-te de la població totalment. Són 2, una està a l'Avinguda de Sabadell i l'altre queda per darrera dels edificis de  l'Avinguda 11 de Setembre. Buscant el nom per internet, perquè allà no possava res, vaig trobar que tant a Natura Local com a Tot Nens l'anomeàven Parc de la Riera; li he possat el mateix nom per tal d'unificar-ho. Per cert són fotos del dissabte que ens va ploure força, així que tornem a tenir fotos fosques, però us podreu fer una idea.
Entre les dues àrees hi han 9 taules  de fusta (1 de nens), una àrea de l'altre queden a uns 500 metres, les podria fer per separat, però tindrien el mateix nom i seria confús. Són molt diferents:

- Àrea de jocs infantils: Està a l'Avinguda de Sabadell davant d'una escola. Està vallada i l'accés del gossos està prohibit. Té 3 taules de fusta (1 de nens) i una bona àrea de jocs per nens força petitets. Està molt bé per celebrar aniversaris de nens petits perquè queda recollida i controlable (dintre de les possibilitats). Ara hi havia un circ montat als terrenys laterals del parc infantil.










Aquesta és tamany nens




- Àrea de l'arbreda: Sota uns preciosos plataners trobarem 6 taules amb molta ombra, sense dubte és un indret que sorprèn per la tranquilitat que desprén i l'ho bonic que és. Segurament perquè plovia, però no hi vam trobar ningú. Molt recomanable. Va ser la sorpresa del dia, vam anar fins a Polinyà perquè havia trobat navegant pel Google Earth les taules de l'àrea de jocs, i des d'allà vam veure aquestes; m'encanten aquestes sorpreses!












A l'Avinguda Sabadell, just on està el parc infantil comença un camí que forma part de la Ruta 2, de la 4 i la 5 de la web Natura Local. Surt del costat del parc i va fins molt més avall de l'arbreda.






 Just després del parc infantil hi ha una pista de skate.




Just després de l'arbreda de plataners i les taules hi han les Pistes Municipals de Petanca.

Si seguim el camí avall trobarem després de les istes de petanca un camp poliesportiu, ara deuen estar de festes majors perquè hi tenien un xiringuito montat.
No vam anar més avall per la pluja, potser un altre dia...

Situació:

 Accés: Com us dic sempre a poblacions grans posseu el navegador.
Si voleu venir en transport informeu-vos amb l'Ajuntament, però us puc dir que el bus 232 para a l'Avinguda Sabadell i a la Carretera de Sentmenat, i a la Carretera de Sentmenat també hi paren els següents autobusos: 220, 221, 231 i 233. Almenys segons el Google Earth, jo no sé més.

Què visitar?

Polinyà:


Si voleu veure les rutes de Natura Local o la que van fer a Tot Nens les trobareu als següents enllaços:



Vallès Oriental:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada