dimecres, 14 de juny del 2017

Àrea de pícnic Platja de Riumar, Riumar (Deltebre), Baix Ebre

Bona àrea de pícnic ubicada al Passeig Marítim de Riumar sobre la mateixa sorra de la platja. Les fotos són de finals de març quan vam visitar el Delta de l'Ebre.
Consta de 9 taules de fusta sense quasi cap ombra perquè els arbres que hi ha entre les taules són molt jovenets i encara trigaran anys a fer ombra; però les taules tenen un forat al mig perquè hi posseu el parasol si voleu. Hi ha uns quants arbres a dos laterals de l'àrea de les taules que ja fan una mica d'ombra, però tapen a poques taules.














Hi ha panells informatius de turisme.








La platja de Riumar forma part del Parc Natural del Delta de l'Ebre ja que está formada per dunes, no es pot passar per qualsevol punt per arribar a la platja, s'han d'utilitzar les passeres de fusta per tal de no trepitjar les dunes.






A l'àrea de pícnic hi ha dutxes ja que està ubicada a l'inici d'un dels accessos a la platja.



Abans d'arribar a l'àrea de pícnic vam accedir a la platja per una altra passera al costat d'un xiringuito que tenia banys públics, a més de dutxes també. Està uns 300 o 400 metres més a l'est, però hi ha més xiringuitos al passeig, segurament tots tenen banys. Quan hi vam ser a finals de març hi havia molta gent practicant el kitesurt perquè feia molt vent, és espectacular veure com salten.
Com podeu veure en aquest accés les dunes s'havien menjat la passera...





El cartell anuncia que no es traspassin les valles perquè és àrea de nius d'aus







Situació:


Accés: nomès heu de seguir les indicacions cap a Riumar, i quan arribeu a la població aneu al Passeig Marítim, com veieu en el planell de sobte l'àrea de pícnic queda més o menys al mig del Passeig Marítim, entre el carrer del Coll Verd i el carrer del Bernat.


Què visitar?

Riumar: és el poble amb més ambient turístic del Delta, o això ens va semblar quan hi vam ser a inicis de primavera, a l'estiu deu tenir l'aspecte com qualsevol altre poble de la nostra costa.

Parc Natural del Delta de l'Ebre:



2 comentaris:

  1. Una zona de pícnic força asoleiada, bon reportatge Marta. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep! Si que n'és d'assolellada, s'ha de portar el parasol...
      Una abraçada

      Elimina