divendres, 30 de juny del 2017

Àrea de pícnic Font del Sastre, Sant Hilari de Sacalm, Selva

Inspirats en el bloc de Fonts de la web Encos  vam visitar aquesta àrea de pícnic  a principis de maig. Està al carrer de la Font del Sastre a l'urbanització de Cal Sastre a les afores de Sant Hilari de Sacalm.
Es tracte d'un espai molt gran i molt verd, d'aquell verd intens típic de la comarca de la Selva. Hi ha una gran explanada amb 7 taules (2 dobles), l'àrea de jocs infantils, la font i molt espai obert per jugar. Quan hi vam ser estàven celebrant un aniversari infantil, així que no ens vam poder acostar molt a fer fotos del grup central de 5 taules.







 Al costat de la font trobareu un plafó informatiu.












A l'esquena de l'explanda, és a dir al costat contrari al l'aparcament, hi ha una petita elevació amb bancs per gaudir de les vsites d'aquest espai.

 Al carrer de la Font del Sastre, davant de l'explanada hi ha un aparcament a tot l'ho llarg, no crec que tingueu problema per aparcar.
Al bloc hi ha 5 àrees de pícnic més de Sant Hilari de Sacalm:


Situació:


Accés: Quan arribeu a Sant Hilari venint per la Carretera d'Arbúcies, heu de creuar la població direcció a la Font Picant.
 Quan arribeu pràcticament al final de làrea urbanitzada, trabareu una desviació a la dreta cap al Mas Cal Sastre, l'agafeu.



A la dreta veure-ho la desviació que us dic, just abans de l'alçada del poliesportiu.

 Quan hagueu agafat la desviació heu de pendre el carrer de l'esquerra que és el carrer de Mas Garriga, heu de fer aquest carrer sencer, potser són 1,5 o 2km.
 L'heu de seguir fins que desemboca a la carretera Vilavechia; llavors heu de girar a l'esquerra.
 A pocs metres veureu que la carretera segueix fent una corba cap a la dreta i a l'esquerra en surt una altra carretera, la preneu, és el carrer de la Font del Sastre.
 I ja veureu a l'esquerra el principi de l'espai per aparcar, uns 100 metres més endavant trobareu l'àrea de pícnic.



Què visitar?

Sant Hilari de Sacalm: A les altres 2 entrades de Sant Hilari us he explicat coses per visitar, n'hi ha moltes però nosaltres no vam tenir més temps.


La Selva:


2 comentaris: