divendres, 7 d’abril de 2017

Àrea de pícnic de la Platja del Trabucador, Poblenou del Delta, Montsià

Aquesta àrea de pícnic està ubicada en un entorn privilegiat, no només per estar en primera línea de platja, sinó perquè des d'aquí podreu veure una de les postes de sol més espectaculars de Catalunya. L'àrea està ubicada a l'aparcament de la platja.
Consta de 6 taules de fusta sota una estructura també de fusta.  Forma part de l'aparcament i us podeu trobar que hi aparquin cotxes al costat, es l'únic handicap que li veig.
Com us he dit està en primera línea de platja.


Al costat de l'aparcament hi ha una estructura que fa de mirador i al'altre costat un petit passeig de fusta amb un moll que entra cap a la platja. Quan hi vam ser el dissabte passat estàven rodant un anunci i havia varis fotògrafs amb models, que no sé si eren del mateix anuncia o un tema independent.


Un dels fotògrafs treballant amb una modelVam venir fins aquí perquè haviem sentit i vist (per exemple al programa Trinxeres de TV3) que era el lloc ideal per veure la posta de sol sobre el mar, cosa que com sabeu a Catalunya no és habitual; a l'alberg la noia de recepció ens va indicar on venir a veure-ho, aquí va ser genial però hi havia força gent, si seguiu la platja del Trabucador enllà estareu més sols. L'àrea de pícnic va ser una sorpresa; però la posta de sol va ser espectacular, us posso algunes fotos que vaig fer per si us animeu a venir.


Una altra model...

Situació:


Com arribar: Per fer-ho senzill us diré que venint per la carretera TV-3405 direcció a Els Eucaliptus, just abans d'arribar a aquesta urbanització trobareu a la dreta una desviació cap a El Trabucador.
 Preneu aquesta desviació i seguiu la carretera fins que s'acaba

 Llavors heu de girar a l'esquerra cap a la platja que està a uns 100 metres.
 Llavors gireu a la dreta i anireu per la platja, ja no hi ha carretera asfaltada.
 Seguiu endavant uns 600 o 800 metres fins que trobareu l'aparcament sota cobert a la dreta.
 I ja hi sereu.

Què visitar?

Parc Natural del Delta de l'Ebre: hi ha  infintats de coses per veure. Si seguiu la platja del Trabucador amb el cotxe fins que està permès (uns 6kms), llavors caminant 1,5km podeu anar a una guaita elevada des d'on hi han unes magnífiques vistes de les Salines, la badia i Sant Carles de la Ràpita. Nosaltres hi vam voler anar el diumenge, però va fer tant i tant vent que era molt desagradable caminar per la platja, una llàstima, ens vam quedar amb les ganes.

També a prop hi ha l'Encanyíssada (una gran llacuna):


Montsià:

Si disposeu de temps us recomanem anar a veure 2 búnquers/ nius de metralladora que hi ha la platja de Les Cases d'Alcanar (cap al sud de la població). També ho vam veure al programa Trínxeres de TVE (un gran programa). Són 2 búnquers republicans de la Guerra Cívil.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada