diumenge, 2 d’abril de 2017

Àrea de pícnic Bassa de les Olles, L'Ampolla, Baix Ebre

Inspirats en el llibre Excursions amb nens per Les Terres de l'Ebre  hem estat en aquesta àrea de pícnic que queda dintre del Parc Natural del Delta de l'Ebre. S'hi arriba des  del passeig marítim de l'Ampolla.
Petita però completíssima àrea de pícnic. Són 6 taules de fusta sota cobert, queden força juntes com en un bar. Forma part del punt d'informació que també és bar, agro-botiga, lloguen bicis i caiacs, però el seu ús és gratuit. Els que ho porten ens van dir que inclus podiem utilitzar les taules de sota els parasols que són del bar.Més informació:   http://www.bassalesolles.com

En unhttp lateral de la botigueta hi ha els banys.
  I al costat un parc infantil i un bar-restaurant

La platja està a 50 metres, a l'altre costat de l'aparcament.La Bassa de les Olles:  és la llacuna més petita del Delta. La podeu rodejar caminant o en bicicleta, hi ha varis punts d'observació pel camí per veure les aus i el paisatge. Nosaltres vam llogar bicicletes, vam trigar una hora en rodejar-la parant a tots els miradors (excepte 1). El lloguer d'1 hora de bici és de 4,00€.  Però des d'aquí es poden fer excursions fins al fangar, pel què vaig sentir llogar la bici tot el día són 15,00€. 

Situació:  

Com arribar: us passo l'enllaç de la web del punt d'informació on ho expliquen millor que jo:Què visitar?

L'Ampolla:


Baix Ebre:

Desembocadura de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada