diumenge, 4 de setembre del 2016

Àrea de picnic Font de l'Andino, Bagà, Berguedà

Bona àrea de pícnic a l'entrada de Bagà. Al juliol voliem fer una barbacoa al Pont de Sant Joan per poder també possar els peus en remull al riu, però estava ple; com que a Bagà encara teniem 3 o 4 àrees per descobrir vam preguntar al punt d'informació si alguna tenía riu i barbacoes, així que aquesta va ser la elegida. Al final us explico com arribar.

Té 5 taules de pedra, 3 molt grans (per unes 10 o 12 persones) i 2 standards però que els hi falta un banc i no estan en molt bones condicions. Hi ha ombres i sol.





Vistes de Bagà des de l'àrea de pícnic




Té un bloc amb 4 barbacoes.


La font que dóna nom a l'indret queda a tocar del riu i amagada a simple vista. 


El riu Bastareny passa  per l'àrea de pícnic, però no  té l'accés en forma de platja com al Pont de Sant Joan; però  us podreu remullar els peus en la seva aigua que baixa molt freda.




Situació: 
Accés: És molt fàcil arribar-hi, però ho has de saber perquè no està indicat ni es veu des de la carretera. L'accés està al carrer del Raval. Venint per la C-16 direcció al Túnel del Cadi trobareu la desviació cap a Bagà, la preneu.

 Al agafar la desviació trobareu una rotonda, seguiu recte endavant direcció al poble.
I ja estareu al carrer del Raval on hi ha l'accés a l'àrea de pícnic. 
 Segui recte fins que veureu la roca de l'esquerra, és on hi ha l'accés, just davant podeu girar de sentit.

 Un cops girats de sentit ja hi sou. Deixeu el cotxe on hi ha la pedra, que hi ha un parell de llocs.
A 10 metres de la pedra baixen unes escales, les agafeu i en 50 metres estareu a l'àrea de pícnic.
Darrera la farola hi ha les escales d'accés

També s'hi pot arribar en cotxe per una pista forestal que s'agafa des d'un carrer que està a l'esquerra del final del carrer Vinya Vella, però no és un espai molt gran, si hi possem els cotxes ens quedem sense espai per jugar.

Al bloc hi ha 7 àrees de pícnic més de Bagà:


Què visitar?

Bagà:

Berguedà:

4 comentaris:

  1. Hola Marta, bon reportatge, mira que hi vaig de vegades per allà i aquest lloc el desconeixia, me'l apunto per si un dia vaig per aquell varal o els altres estan plens. Gracies per la teva tasca, una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. És que Bagà deu tenir el rècord de zones de pícnic en una mateixa població... Nosaltres n'hem visitat 7 i encara ens en falten. A aquesta si no t'ho diuen no la coneixes perquè no queda gens a la vista.
      Una abraçada,

      Elimina