dimarts, 26 de juliol del 2016

RECOMANACIÓ: LLIBRE EXCURSIONS AMB NENS DES D'UNA ÀREA DE PÍCNIC PER L'ALT TER

Aquesta primavera s'ha publicat el 5è llibre d'aquesta col·lecció de Cossetània Edicions. Podeu veure la recomanació dels 4 primers en aquest enllaç:  Col·lecció llibres Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic


El 5è volum ens porta a l'Alt Ter, són 12 àrees de pícnic de les comarques d'Osona i el Ripollès des d'on podreu iniciar o acabar una excursió pensada per fer amb nens. L'index us serveis de resum del tipus d'excursió que és i per quina edat està recomanada, perquè pogueu fer-ne selecció segons les característiques.
A cada capítol trobareu la descripció de l'àrea de pícnic, com arribar i les característiques que tenen, Algunes ja les tenim al bloc com una de les meves preferides (La Font de les Coves), però altres no; per això no em perdo mai els seus llibres, són una font d'informació.


Després de la fitxa de l'àrea de pícnic trobareu la descripció, característiques i planell de l'excursió proposada. Són 3 pàgines d'explicació perquè no us falti cap detall i sortiu de casa ben preparats.


Igual que els anteriors és un llibre molt pràctic, gràfic, entenedor i manejable. Una eina per gaudir en familia, tant si fa temps que feu excursions i busqueu idees noves com si us inicieu en aquesta activitat.
Els autors, la Barbara Vastenavond i el Rafael Servent, fins fa poc gestionaven el portal de turisme familiar TgnExplora; que ara ha evolucionat cap a la revista digital familiar YouMeKids. No us la perdeu si teniu fills, toca molts temes i és molt interessant.

Tot i que trobareu el llibre a moltes llibreries us passo l'enllaç de l'editorial, on també trobareu els altres 4 de la col·lecció:




4 comentaris: