dimecres, 20 de juliol del 2016

Àrea recreativa Pla d'Escobairó, Massella (Alp), Cerdanya

Molt bona zona de pícnic enmig d'un bosc de pins negres, està a 1 km de Masella i s'hi arriba per la carretera de Coma Oriola. Aquesta és una altra zona trobada per casualitat, però una grata sorpresa.
Consta de 5 taules de pedra molt separades; recordeu portar mantes o tovalloles per aïllar-vos del fred si veniu fora del bon temps. Nomès hi ha 2 taules accessibles en cadira de rodes o mobilitat reduïda, les altres estan a la pendent de la muntanya, però he considerat que 2 és suficient per a qui ho necessiti, per això he etiquetat l'entrada com a accessible. Hi ha 2 taulesa l'explanada d'accés i les altres 3 taules estan junt amb els jocs infantils, tot està repartit en la mateixa pendent.















Aquestes són les 2 taules de l'explanada d'accés




Des d'aquí podeu fer vàries rutes desenderisme, però el què és de visita obligada perquè està a escasos 100 metres és una torre mirador. Els últims metres són de  força pendent, però és molt curt. Les vistes des d'aquí són espectaculars, sobretot cap a la vall de la Cerdanya d'on hi ha una gran prespectiva.












Situació: 
 Accés: venint per la GI-400 des de La  Molina arribareu a Masella.
Trobareu un indicador i heu de seguir les indicacions cap a la Coma Oriola.
 A partir d'aquí no hi ha Street View, així que no puc possar fotos. Heu de pendre aquesta desviació i  seguir recte fins un grup de blocs de pisos que haureu de rodejar per l'esquerra i pendre una pista forestal que surt del darrera. No recordo si hi havia indicador aquí cap a Coma Oriola, però preneu la pista asfaltada, i en aproximadament 1 km trobareu l'indicador a la dreta de l'àrea recreativa.





Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic d'Alp:


Què visitar?

Masella- Alp:
Alp
Cerdanya:
Llac de la Molina

4 comentaris:

  1. Hola Marta.
    Aquesta àrea de pícnic és una veritable joia. La veritat és que té molt bona pinta, i a més hi ha posibilitat de fer rutes des d'allí, apart de la del mirador.
    Me l'apunto per si paso per allí aprop.

    L'altre dia vaig veure un àrea de pícnic que estava molt bé i no surt al teu mapa.
    Està al costat mateix del holes Les Oliveres, del Perelló, molt aprop del Delta de l'Ebre.
    Unes quantes taules amb seients, un supercastell de fusta amb ponts, escales, tobogans pels petits, un mirador cap el Delta preciós, a 100 metres suaus d'una platja maquíssima

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Daniel!
      M'apunto la zona de Perelló, fa temps que volem anar cap al Delta però ho tenim pendent.

      Elimina
  2. I amb un camí de ronda preciós al costat mateix (hi ha un altre pkatja maca però no tant com l'altre més aprop).
    A la platja més maca hi ha més taules per fer pícnic (al costat del camí de ronda) sota els pins i davant la platja i un àrea de parking (gratuït).
    Ai vas per allí ja ho saps ;)

    ResponElimina