dissabte, 2 de juliol del 2016

Àrea de pícnic del Parc del Prat, Cubelles, El Garraf

Aquesta àrea de pícnic és de recent construcció, han traslladat aquí l'àrea de pícnic que hi havia a la desembocadura del riu Foix (també a Cubelles). Està a l'extrem sud de Cubelles, a l'alçada de la tèrmica.
El mobiliari urbà és el mateix que hi havia a l'altre àrea però ho han repintat de negre. Hi ha 8 taules de fusta, cada una té una estructura on si hi poseu una tela us farà ombra. Hi ha vàries oliveres però encara són molt joves, d'aquí uns anys faran ombra. Hi ha un contenidor cada poques taules, així que no oblideu llençar la brossa.









Hi ha un bany portàtil.
El parc és molt gran, just darrera on s'accedeix per un caminet hi ha un camp de futbol i es pot accedir a la platja, però està a uns 500 metres.






El parc quasi no té ombres la veritat, però hi ha una bona pista d'skate, vàries cistelles de bàsquet, una taula de ping pong, bancs i una font.












A l'altre extrem del parc, respecte a les taules, hi ha una zona de jocs infantils i un quiosc-bar (no vinculat a l'àrea de pícnic) que també té bany.



 Situació:

Accés: El parc està a 'Avinguda General Josep Moragas. Si Veniu per la C-31 creuareu la població de Cubelles, seguiu endavant fins que trobareu una gran rotonda on està anunciada la Tèrmica.


 Agafeu la desviació de la tèrmica i seguiu endavant per aquesta carrer, Avda Penedès, fins el primer carrer a l'esquerra i l'agafeu, és el carrer Vallespir.
Seguiu pel carrer Vallespir fins a la rotonda on estan indicades les platges, seguiu aquesta indicació.
 Creuareu un pont que passa per sobre la via del tren.
 Al sortir del pont trobareu una rotonda, heu de pendre la sortida de l'esquerra i en 50 metres haureu arribat.
L'àrea de pícnic queda a la dreta, però com que és molt nova no surt al Google Earth.

 Què visitar?

Cubelles:

Garraf:

4 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla un lloc força complert. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
  2. Un lloc fantastic llastima de la manca de sobra es una cosa que almenys jo o valoro molt es que soc antisol de totes maneres el que li agradi el sol un reco molt bo molt bon teportage una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. Si és un problema la manca d'ombra, però es pot posar un pareo o algo a l'estructura per fer ombra.

      Elimina