dilluns, 28 de març del 2016

Zona de pícnic del Port del Cantó, Rubió, Alt Urgell

Bona zona de pícnic a 1700m. d'altitud amb unes vistes espectaculars. El Port del Cantó uneix l'Alt Urgell amb el Pallars Sobirà, si no us maregeu amb facilitat és un recorregut molt maco amb algun mirador espectacular.

Consta de 5 taules de fusta molt separades en un espai força gran i unes vistes espectaculars.






Les vistes i l'entorn és espectacular, ara deu estar ben nevat, quan hi vam ser al febrer hi havia algo de neu al voltant. Si hi voleu anar en ple hivern us podeu trobar que el port estigui tancat.


Quan hi vam ser vam trobar-hi una pobre guineu morta. Havia d'haver mort feia molt poc perquè no estava encara rígida. Va fer molta pena però a la vegada va ser una oportunitat per veure'n una. Si mai trobeu un animal ferit heu de trucar al Agents Rurals que se'n faran càrrec; nosaltres ja la vam trobar morta i no sé si en aquest cas també haviem d'haver-los trucat.

 Hi ha 2 zones d'aparcament al costat de la carretera i al costat de la zona de les taules també hi ha espai.

Situació:

Accés: Està a la carretera N-260 que va d'Adrall (al sud de la Seu d'Urgell) a Sort, nomès heu de seguir la carretera de muntanya, quan us trobeu el cartell que anuncia que esteu al Port del Cantó a 1720m d'alçada esteu atents perquè en pocs metres veureu les zones d'aparcament, tan si veniu de La Seu com si veniu de Sort.
Venint de La Seu:

Des de Sort:


Què visitar?

Alt Urgell:

Pallars Sobirà:
Espot

2 comentaris:

  1. Un espai força gran Marta, pro a l'estiu i sense arbres t'hi deus torrar, això si, per allà els paisatges son espectaculars. Bon reportatge, una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Si, és més aviat un lloc per la primavera o tardor, o a l'hivern si no ha nevat molt.
      Una abraçada,

      Elimina