dimarts, 17 de març del 2015

Zona de pícnic Parc de les Alzines, Canet d'Adri, Gironès

Petita i ombrejada zona de pícnic al municipi Canet d'Adri. Està a la Carretera Vella (sense quasi circulació), és de fàcil accés i fàcil de trobar.
Nomès té 2 taules de pedra i una d'elles no té bancs. Estan totalment a l'ombra de moltes alzines, tal com el nom del parc indica.







Entre les dues taules hi ha la zona de jocs infantils i 2 bancs per descansar.








Davant té un descampat i el Pavelló Municipal, així que hi ha molt lloc per deixar el cotxe.

Situació:

Accés: com que està davant del Pavelló Municpal és fàcil de trobar; si veniu de Girona al arribar al primer nucli de la población de seguida veureu a l'esquerra que hi ha una indicació cap al Pavelló, heu de pendre aquest carrer fins que veureu el Pavelló a la dreta; just al davant (a l'esquerra de la carretera) hi ha el parc.


És la desviació de l'esquerra

Heu de seguir endavant fins que trobeu el pavelló

Heu de seguir recta endavant, a la dreta ja es veu el Pavelló Municipal




Què visitar?

Les Gorges de la Font de la Torre de Canet D'Adri:

Ja deu fer un any que vaig veure aquesta entrada al bloc Petites rutes per Catalunya de la Mari Jo Elias, des de llavors ho tenia ficat al cap. Finalment hem pogut venir i ens va encantar.

Des de la zona de pícnic són uns 15 minuts caminant, però si ho preferiu us hi podeu acostar amb el cotxe fins a l'accés peatonal, des d'on haureu de caminar uns escasos 5 minuts.








Gironès:
Sant Cristòfol del Bosc



2 comentaris:

  1. Es que alucino un lloc que pensava coneixia al pam veig que no conec res be les gorgues si peor ni zona de picnic ni la hermita res de res MARTAAAA!!! quina vergonya tindre que tornar hi a gracies per la teva informacio sempre es de primera una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, ja La zona de pícnic és del 2008, potser per això no la coneixes. La ermita és de Llambilles, la última foto sempre és de la comarca no de la mateixa població. Una abraçada!

      Elimina