diumenge, 29 de març del 2015

Àrea de lleure del Jardí de Natura El Garber, L'Espluga de Francolí, Conca de Barberà

Petita i acollidora zona de pícnic al municipi de l'Espluga de Francolí. Està a Les Masies, a 2km de l'Espluga de Francolí.

JUNY 2020: està temporalment tancat, però està previst reobrir-lo en breu. Per més inormació:

 
El Jardí fa diferents terrasses, hi ha un planell a l'entrada, es tracte d'un espai d'educació ambiental. Consta de 3 taules de fusta i té poc espai per jugar.







A la terrassa de sota hi ha els banys amb un bon espai per poder jugar.



El Jardí de Natura no és molt gran però és molt bonic; hi podeu trobar les plantes i arbres que hi han a l'Espai d'Interés Natural de Poblet. És d'entrada lliure i gratuïta.









 Hi ha una zona d'aparcament però nosaltres l'hem trobat tancat.


Situació:
Accés: heu de seguir les indicacions cap a les Masies i l'Alberg Jaume I que trobareu nomès arribar a l'Espluga de Francolí. Està a uns 2km de la població. Quan veieu l'alberg estigueu atents perquè just davant de l'edifici hi ha una desviació a l'esquerra que heu d'agafar fins al final, on trobareu  a la dreta l'entrada al Jardí i a l'esquerra l'accés al parking.

L'edifici del fons és l'alberg vist des de davant de l'aparcament
La reixa és de l'aparcament i al fons l'entrada al jardí
Què visitar?

L'Espluga de Francolí:

Poblet:

Conca de Barberà:

4 comentaris:

  1. Hola Marta, desde lloc que no pares, aquest canto de Catalunya no el tinc gaire explorat, tindre que fer-hi un tom.Bon reportatge i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, moltes gràcies. Nosaltres ho estem intentant conèixer més perquè normalment no venim gaire, però ens agrada molt.
      No et pensis que voltem tant, quan anem a alguna lloc fotografiem vàries zones de pícnic i les vaig penjant mica en mica... Però en aquest cas hi vam ser ahir. Una abraçada!

      Elimina
  2. Molt bon Reportage marta a mi me pasa com a en Josep pero Pitjor jo no el tinc gens explorat pero amb les teves explicacions ja el conec una mica una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. És que a tu et queda molt lluny. La provincia de Tarragona és sorprenent; tenim una idea preconcebuda que no és real, almenys això ens ha passat a nosaltres.
      Una abraçada!

      Elimina