divendres, 20 de febrer del 2015

Zona de pícnic de la Font del Grill, Teià, Maresme

Amagada i molt tranquila zona de pícnic al municipi de Teià. S'hi ha d'arribar caminant des de la Font del Senglar que també té zona de pícnic; on s'arriba per una pista forestal que surt del Passatge la Riera de Teià.
Té una sola taula de fusta que és molt gran, hi caben entre 16 i 20 persones, així que és ideal per grups o families grans. Té una tela que li fa de toldo per tenir ombreta, que a l'estiu s'agrairà molt.



La font i l'entorn han estat arreglats per l'ADF (Agrupació de Defensa Forestal) Teià; cal dir que igual que la Font del Senglar ha quedat molt acollidor i bonic.

 

Està allunyat de carreteres i cases, nomès està envoltat de natura i té prou espai (a més de la propia muntanya) per jugar.

Situació:

 Accés: com he comentat, s'ha d'agafar la pista forestal des del Passatge la Riera; haureu de deixar el cotxe a la Font del Senglar i seguir caminant pel camí de terra que fa força pujada.



Al cap d'uns 100 o 200 metres, quan la pista comença a girar pronunciadament cap a l'esquerra veureu un caminet que baixa a la dreta per la pendent de la muntanya;  una mica més avall es veu una barana de fusta, heu de seguir la barana de fusta cap a l'esquerra i de seguida estareu a la font.


Què visitar?

Teià:


Parc Natural de la Serralada Litoral

Maresme:



7 comentaris:

  1. Sembla a mes de un lloc tranquil no se si es per la epoca que esté tambe molt natural o mes ben dit apartat de zones poblades el reportage com tots els teus molt ben explicats i ilustrats molt bona feina Marta una abraçada !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! Si, queda apartada de tot i és molt tranquila.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Es pot arribar amb cotxe a la zona de picnic del Grill?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, No, no s'hi pot arribar en cotxe. El cotxe s'ha de deixares la font del Senglar si hi ha lloc, aquí hi ha un cartell de només vehicles autoritzats. Tens l'explicació de com arribar al final de l'entrada.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Quan hi vam ser fa 6 anys no hi havia cap cartell al respecte. Per estar segur és millor que contactis amb l'ajuntament

      Elimina
  4. Tinc pensat anar a veure el Sagrat Cor i voldria saber si en un mateix matí puc visitar tranquilament els dos llocs, O són molt allunyats l'un de l'altre.Gràcies.

    ResponElimina