divendres, 26 de desembre del 2014

Zona de pícnic a Latour de Carol, Cerdanya Francesa

Molt bona zona de pícnic al municipi de Latour de Carol, pertany a la Cerdanya Francesa però està a 5 kilómetres de Puigcerdà. Està a la Route Viellle d'Espagne que és paral·lela a la N20 que va de Latour de Carol a Porté-Puymorens, l'accés és just davant de Riutès. Les fotos són molt fosques perquè ho vam trobar poc abans de pondre's el sol.
Consta de 4 taules de fusta i 2 barbacoes.








Hi han banys, tot i que quan hi vam ser a principis de desembre estaven tancats.
Com ja s'ha vist en alguna foto hi passa un riu pel costat, es tracte del riu de Carol Au Laravó, on per cert  hi està prohibit pescar (segons un cartell de l'Ajuntaent de Latour).



Més fotos:




Situació:


Accés: Venint de Latour de Carol direcció Porté-Puymorens arribareu a un llogarret que no té ni cartell amb el nom, just davant les cases hi ha una desviació a l'esquerra que s'ha de pendre i us portarà directament a la zona de pícnic. La zona de pícnic no està anunciada i la desviació costa de veure fins que hi ets.




Què visitar?

Latour de Carol:

Cerdanya Francesa:


Departament Pirineus Orientals:
Castelnou

6 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, et desitjo un bon Nadal i que no paris l'obra que estàs fent que val molt la pena, gracies per compartir totes les teves troballes i una forta abraçada.

    ResponElimina
  2. Be quasi en Josep me ho ha descrit tal com pensl un molt bon reportage aquest poble sembla de lo mes bonic be Marta endevant amb la teva tasca i que tinguis molt bones festas i que el any que be continuis fent aquest bloc tan interesant per anar de pic nic !!! una abraçada .

    ResponElimina
  3. Jo jo había Anat moltes vegades i m'hi trovaba mol agust, ara pero, está molt deixat, brut i moltes vegades envait per grupos d'etnia gitana, que ocupa un bon tros, a partir del serveis que tenen plena de tubos d'aigua i cables electrics.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Doncs vaja, quina pena. Al final ens quedarem sense àrees de pícnic si la gent no en té cura... Nosaltres no hi hem estat des del 2014.

      Elimina