diumenge, 14 de setembre del 2014

Zona de pícnic del CosmoCaixa, Barcelona, Barcelonès

Avui faig una proposta diferent, en vers d'envoltar-nos de natura ens hem envoltat de ciència.  El CosmoCaixa és un museu fantàstic pensat especialment pels nens, disfrutaran tocant, mirant i experimentant. Com que si t'apuntes a activitats o ho vols veure tot necessitaràs força estona t'ofereixen una zona de pícnic per fer un descans, dinar, berenar o passar l'estona.
Si sou clients de la Caixa l'entrada al museu surt gratuita per tot el nucli familiar, si no ho sou l'entrada general són 4,00€ però els nens fins a 16 no paguen i si sou familia numerosa us sortirà a mitad de preu. Les activitats o exposicions temporals es paguen a part, però amb l'entrada general ja en teniu per molta estona.

Està a la planta -2 del museu. Consta de 9 taules, 6 sota cobert i 3 repartides pel petit jardí.





Les taules que no estan sota cobert estan literalment tortes, no és que hagi fet la foto torta (que a vegades em passa).








Al costat de les taules hi ha  banys i màquines de vending.






Per si algú no coneix el museu us posso algunes fotos del què podeu trobar però hi ha mooolt més. Són fetes amb el movil i no han quedat gens bé, però per fer-vos una idea serveixen:


















Web del museu:

Situació:
GPS:  41º24'47.99"N    2º07'51.10"E

Accés: Està al carrer Isaac Newton nº 26, a la Ronda de Dalt. S'hi arriba en autobus i metro (a la web del museu trobareu com arribar en transport públic). Si veniu en cotxe s'ha de buscar aparcament per la zona, perquè no n'hi ha al museu.

No us posso què visitar, perquè aquí podeu passar bona part del dia.


2 comentaris:

  1. Una bona alternetiva per els dies de pluja no tenir que quedar te a casa el lloc no es al aire lliure pero tambe es molt interesant una abracada !!

    ResponElimina