divendres, 5 de setembre de 2014

Zona de pícnic font de la Tolega, Sant Fruitós del Bages, Bages

Bonica i acollidora zona de pícnic amb magnifiques vistes situada al municipi de Sant Fruitós del Bages. S'han de seguir les indicacions cap al barri de Les Brucardes.

Nomès té una taula a ple sol, però el lloc és molt agradable, i si no hi aneu en ple estiu s'hi estarà molt bé. El racó de la font és molt maco; es va restaurar l'any 2009 per iniciativa d'uns estudiants del municipi.

Queda just per sobre del Llobregat i a més té vistes a Montserrat.Per sobre de la zona de la font i de la taula hi ha un espai verd molt gran amb una portería de futbol,  algun banc i un sender per passejar.

Situació:

El cotxe s'ha d'estacionar en una zona d'aparcament que hi  ha davant de l'ermita de Sant Sebastià, molt a prop de la Font.

Ermita de Sant Sebastià
Quan arribeu al C/ Font i ja sense el cotxe, veureu una pista pintada de verd que baixa a un prat (on hi ha la portería, etc.). Un cop al Prat heu d'anar en direcció al riu on trobareu unes escales que baixen cap a la font. Queda amagada, però sabent-ho és fàcil de trobar.Al bloc hi ha 3 zones més de pícnic de Sant Fruitós:


Què visitar?

Sant Fruitós del Bages:Mon Sant Benet (St. Fuitós del Bages)Bages

Llac de NavarclesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada