dimecres, 24 de setembre del 2014

Zona de pícnic de Can Casades, Santa Fe del Montseny, Vallès Oriental

Petita zona de pícnic a l'oficina d'informació Can Casades del Parc Natural del Montseny. Trobareu indicacions per arribar-hi des de Sant Celoni, també s'hi pot arribar des de Viladrau, però nosaltres hem vingut des de Sant Celoni.

Consta de 3 taules i font; està al jardí de l'oficina d'informació.









Hi ha banys a darrera l'edifici d'informació.



A l'oficina d'informació us orientaran de les passejades que podeu fer. Tant l'oficina com el jardí són molt bonics: entre molt altres arbres hi ha 3 sequoies impressionants.










Hi ha 2 zones d'aparcament força grans, però  els caps de setmana s'omple molt de gent que va a passejar i /o dinar; a més de la zona de pícnic hi ha un restaurant/pensió. Nosaltres hi hem estat avui que nomès és festiu a Barcelona, pensant que hi hauria menys gent i deu ni dó...



Situació:


 Accés: Seguir les indicacions des de Sant Celoni, està a 18km. d'aquesta població. Des de Viladrau també està indicat, però no sé la distància.



Què visitar?

Parc Natural del Montseny:

Nosaltres hem fet la volta al Pantà de Santa Fe, que estava molt buit, però així i tot estava preciós.







També hem estat a la Font de Passavets i la riera del costat inspirats pel bloc d'en Cinto Soler.









Vallès Oriental:


8 comentaris:

  1. Un Lloc genial aquest si el conec força be ja veig que es comença a veure la caiguda de les fulles no tardare gaire a tornar hi be pot se un mes a la tardor aquest lloc es posa el traje de gala molt bon reportage Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! A la font de Passavets hi hem anat perquè ho vaig veure al teu bloc, fins ara no hi haviem anat mai.

      Elimina
  2. Un bon lloc per dinar despares de passejar per la zona o fer la volta a l'estany de Santa Fe, bon reportatge i bones fotos Marta. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
  3. Hola, jo pujare dema al mati a santa fe,sabeu algun puesto que puguem mejar el dinar que portem de casa que sigui cobert, ja que venim amb nens petits.antigament podies dinar al costat de hotel privat, on hi habia un petit bar i taules amb una estufeta de foc pero ara m'han dit que allo esta tancat.gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Elena,
      Em sap greu, però no conec res per allà on pogueu fer pícnic cobert. Els que si us recomano és que hi aneu ben aviat perquè quan ha nevat hi va molta gent i a més podeu trobar gel a la carretera; nosaltres hi hem vist patinar cotxes i espanta molt. Suposo que ja ho sabeu, però prefereixo dir-t'ho. També us ho podeu trobar barrat.
      Sento no haver-te pogut ajudar.

      Elimina
  4. Felicitats pel bloc, és un recurs molt útil i agradable de llegir! Avui hem estat a aquesta zona de picnic i tenen els wc i la font tancada pel COVID. Igualment val molt la pena el passeig pel pantà, que és apte per a tots els públics. Hem descobert l'itinerari del Roc Perer, a l'altra banda de la carretera, d'una hora de pujada i mitja de baixada. Arribes fins a un mirador molt bonic. Vistes espectaculars. Requereix un esforç, aixo sí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! M'alegro que us sigui útil. Tot l'entorn de Can Casades és fantàstic. Sona molt interessant l'ho del Roc Perer, ho tindrem en compte. Gràcies!

      Elimina