dijous, 19 de juny del 2014

Zona de pícnic de la Font de Ca l'Enrich, Òdena, Anoia

Petita zona de pícnic molt tranquila i amagada. S'hi arriba per una pista forestal que surt de la carretera que va d'Òdena a Igualada, al final del post hi ha una descripció detallada de com arribar-hi.

Nomès consta de 2 taules, font i una bonica raconada amb un gran banc de pedra.





No hi ha molt espai per jugar, però és un lloc ideal per pasar una estona tranquil envoltat de natura; a més és molt ombrívol, característica important ara que arriba la calor.





Situació:



Accés:


Com que és difícil de trobar i no està indicat, amb l'ajuda del Google Earth i d'algunes fotos nostres us faré una descripció detallada per arribar-hi:

1 -Accés des de la carretera que va d'Òdena a Igualada, just a l'arribar a l'Avda Europa d'Igualda agafem una desviació a la dreta:



2- Als pocs metres trobem una nova desviació, prenem la pista forestal de la dreta:

3-Seguim durant 3,3 km. aquesta pista fins que trobem una nova desviació a la dreta amb el cartell "Cups d'Enrich", la prenem:

4- Al cap de 700 metres veiem un camí no circulable amb cotxe que baixa cap a la dreta, és l'accés a peu a la Font, el cotxe el podem deixar uns metres més endavant que hi ha una mica d'espai.


Espero que quedi més o menys clar, a nosaltres ens van donar indicacions en el poble i la primera part molt bé, però després ens ho vam passar de llarg ,  si no arriba a ser per una familia que passejava per la zona no l'haguéssim trobat.

Què visitar?

Òdena:

Anoia:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada