dimecres, 4 de juny de 2014

Àrea recreativa Coll de Bauma, Gisclareny, Berguedà

Petita (pel nombre de taules) zona de pícnic que pertany al municipi de Gisclareny. S'hi arriba per una pista forestal que surt del final del poble, on s'acaba la carretera, direcció Gresolet i Gòsol. La pista és de condicions regulars amb algún tros dolent.
Consta de 2 taules i 4 barbacoes, potser temps enrera tenía més taules perquè és extrany que tingui més barbacoes que taules.Si us agrada sentir-vos lluny de la civilització us agradarà, perquè dóna aquesta sensació.Té molt espai per correr, jugar, passejar, etc.


Situació:Accés:

Quan no portareu molt temps per la pista us trobareu una desviació a la dreta que no té cap indicació, però és l'accés a la zona de pícnic que és llarg. Aquest últim tros de pista forestal és dolent com podreu veure a la tercera foto de sota.Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Gisclareny:


Què visitar?

Gisclareny:

Parc Natural del Cadí Moixeró:

Berguedà:


2 comentaris:

  1. Hola Marta, bon reportatge, me l'apunto per el dia que vagi a fer la travessa Gisclareny - Gresolet, de ben segur que deu de ser un bon lloc per parar-se a fer un mos. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina