dimarts, 22 d’octubre de 2019

Àrea de pícnic El Pont, Flix, Ribera d'Ebre

Petita àrea de pícnic a l'extrem nord de Flix a la ribera de l'Ebre,està als peus de la presa. Les fotos són de l'estiu passat quan preparàvem el llibre.
Consta de 4 taules de fusta sense ombra, és un espai per anar-hi fora de l'estiu, ja que amb les temperatures a les que s'arriba aquí no s'aguantaría. Us he de dir que no és un indret especialment bonic, la gràcia de l'espai són les vistes a l'Ebre i que està als peus de la població, així que és ideal per visitar Flix.


Del costat de l'accés a l'àrea de pícnic surt un camí, el vam seguir una estona, però poca perquè haviem quedat per fer una visita guiada. El camí va seguint el riu, després vam saber que arriba fins al castell nou i fins al refugi antiaeri dels pontoners.
Restes del pont del ferro, de gran importancia durant la Batalla de l'Ebre
Situació:


Coordenades de GPS:   41°13'54.83"N    0°32'53.46"E

Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més de Flix:
Accés: Si veniu d'Ascó per la carreteraC-12 heu de seguir el curs d'aquesta carretera creuant Flix direcció La Palma d'Ebre, fins que arribareu a una rotonda, a l'esquerra hi ha l'Ebre i el pont de la presa, però vosaltres heu d'anar a la dreta agafant el carrer de la Costa del Graner i inmediatament veureu un aparcament a l'esquerra, deixeu el cotxe aquí.

 També s'hi pot arribar en transport públic.


L'accés a l'àrea de pícnic està a l'extrem esquerre de l'aparcament, l'àrea queda per sota del nivell del carrer, s'ha de baixar per una pendent .
El Pont

Què visitar?

Flix: hi ha la possibilitat de visitar moltes coses. Nosaltres vam fer una visita guiada del Castell Nou + el Refugi Antiaeri del carrer Sant Josep, va estar molt bé i molt interessant.

El refugi:


Ribera d'Ebre:

L'Ebre al seu pas per l'embarcador de Vinebre

1 comentari:

  1. Great post, thanks for sharing!

    Hương Lâm với website Huonglam.vn chuyên cung cấp máy photocopy toshiba cũ và dòng máy máy photocopy ricoh cũ uy tín, giá rẻ nhất TP.HCM

    ResponSuprimeix