dimarts, 26 de març del 2019

Àrea de pícnic Parc de l'Aubadera, Móra d'Ebre, Ribera d'Ebre

Bona àrea de pícnic en un fantàstic espai natural a la riba de l'Ebre, al nord de Mora d'Ebre. Les fotos són de principis d'agost.
Consta de 10 taules de pedra per a unes 8-10 persones i 8 barbacoes repartides en 2 blocs de 4 cada un. Hi ha banys. Al centre de l'àrea de pícnic hi ha un àrea de jocs infantil, les taules rodegen aquest espai vallat.










El parc de l'Aubadera és un espai natural bonic i agradable, la part cental on hi ha l'àrea de pícnic és la que està oberta al públic, però hi ha altres parts protegides. És un espai ombrívol i gran, amb molt lloc per jugar i esbargir-se; antigament era una illa. Podeu torbar-ne més informació en el següent enllaç:  Parc de l'Aubadera

Situació:

 Coordenades de GPS:  41° 5'48.93"N   0°38'25.03"E

Accés: L'entrada al parc està al Passeig de l'Ebre, al final de la zona urbanitzada. Si arribeu a Móra d'Ebre creuant el gran pont heu de girar a la dreta al primer carrrer i anar seguint endavant direcció a l'Ajuntament, que trobareu a la dreta en una plaça, creueu la plaça amb el cotxe (està permès) i agafeu el Passeig de l'Ebre tot seguint el riu fins que al final trobareu un mena de rotonda. A la dreta podeu deixar el cotxe i hi ha l'entrada al parc. Haureu de caminar 5 minuts fins al centre del parc.

En el planell de sota us he possat en vermell el camí amb el cotxe i en blau el camí a peu.

A la dreta està l'entrada al parc

Què visitar?

Móra d'Ebre: passareu per davant del monument a la Pontona (Memòria Històrica), val la pena dedicar-li un temps. Davant l'entrada del parc hi ha un camí que puja que us porta al castell. Està força en runes per dintre, però tens una perspectiva de l'Ebre fantàstica.








Ribera d'Ebre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada