diumenge, 7 d’abril del 2019

Àrea de pícnic Font de la Vila i Gorg d'en Nafre, Copons, Anoia

Inspirats en el portal YouMeKids i el blog d'en Josep Balius Racons de Catalunya hem estat en aquesta fantàstica àrea de pícnic a les afores de Copons. Les fotos són d'aquest matí a primera hora (cap a les 9 del matí).

GENER 2020: hi hem tornat a estar després del pas del Gloria i una esllevissada ha fet caure una roca a la font, la resta de l'espai està igual.
Nomès té 1 taula de fusta on hi caben de 10 a 12 persones, està ben ombrejada i al costat de la font que li dóna nom.









Davant de la taula passa la riera Gran (riera de Veciana), és un espai ideal per anar amb canalla perquè hi ha força espai perquè juguin i a més l'al·licient del riu.




El gran atractiu d'aquesta àrea de pícnic, a més de la riera, és el gorg d'en Nafre que està a escasos 100 metres de la taula. És un salt d'uns 5 metres d'alçada que cauen en un bonic gorg, el bany NO hi està permès. És recomanable venir després de pluges per trobar-hi aigua.













Situació:

Coordenades GPS:   41°38'12.54"N     1°30'57.59"E

Accés: Si veniu per l'Autovia A2 heu de sortir a Jorba i agafar la desviació a Ponts i Calaf, en pocs quilómetres trobareu la desviació cap a a Copons. La preneu i a l'arribar a l poble veureu un aparcament a l'arribar, agafeu el carrer que surt de davant de l'aparcament i aneu seguint les senyals cap a l'aparcament.

Un cop a l'aparcamet. de davant de la porta surt el carrer del Raval, el preneu.




Al final del carrer trobareu una bifurcació, heu de pendre el camí de l'esquerra on trobareu un cartell amb informació del gorg (com que NO està permès el bany). Llavors estareu al Cami de la Font de la vila que us portarà fora del poble, en uns 100 metres trobareu la font i la taula.





Què visitar?

Copons: al poble hi ha una àrea de pícnic de pagament amb barbacoes, us podeu informar a l'Ajuntament.



Anoia:

4 comentaris:

  1. Molt bon reportatge Marta, es un llogaret força bonic. Gràcies per anomenar el meu bloc de Racons de Catalunya. una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Si, molt bonic I un gorg d'accés ben fàcil.
      Una abraçada

      Elimina
  2. Hola . Se puede hacer barbacoa? Es un sitio muy lindo .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      No, no se puede hacer barbacoa. Cuando hay barbacoes lo especifico en la información y llevar barbacoa propia por norma no está permitido.
      Si que es un sitio muy bonito.

      Elimina