divendres, 24 d’agost de 2018

Àrea de pícnic de l'Estació de Xerta, Xerta, Baix Ebre

Bona àrea de pícnic a l'estació de la Via Verda Val de Zafan de Xerta, està a l'extrem nord de  la població. Les fotos són d'un dia laborable de principis d'agost.
L'àrea consta de 7 taules, 4 de pedra i 3 de fusta. 2 d'elles estan ubicades al costat de la font a l'entrada venint de Tortosa per la Via Verda.

Les altres 5 estan a l'altre costat de l'estació on també hi trobareu l'àrea de jocs i els banys.En el què era l'edifici propiament de l'estació ara hi trobareu un quiosc-bar, un espai de lloguer de bicicletes i tot l'ho relacionat amb la Via Verda i el Centre d'Interpretació del Riu. Pels que us agrada fer les vies Verdes, a l'estació de Xerta tenen un servei que us porten en furgoneta fins al punt on voleu començar i així al tornar teniu el cotxe a destí. Més informació:Al planell hi ha inidcat un espai d'acampada lliure molt a prop

Situació:

Accés: Des de qualsevol de les sortides de la C-12 a Xerta us serà fàcil arribar-hi perquè a l'arribar al poble està ben indicat, però potser l'accés més directa és la segona sortida venint del nord, de Benifallet.
Què visitar?

Xerta: us recomano les recentment recuperades Trinxeres del Barranc dels Fornets.


Baix Ebre:
Miravet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada