dimecres, 28 de juny del 2017

RECOMANACIÓ: LLIBRE EXCURSIONS AMB NENS DES D'UNA ÀREA DE PÍCNIC PER L'ALT PIRINEU I ARAN

Els que ja coneixeu aquesta col·lecció de llibres ja el debeu tenir a les mans, pels que no la coneixeu no us la deixeu perdre! Fa poques setmanes ha sortit el 6è vòlum, podeu veure els altres volums als següents enllaços: Els 4 primers volums i el 5è volum per l'Alt Ter.

El 6è vòlum explora les comarques de la Vall d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya; és molt territori però és un mos de cada comarca que us servirà per animar-vos a conèixer-ne més coses.

El primer que trobareu és la llegenda de tots els símbols que utilitzen per simplificar i fer molt visual l'informació. A tots els vòlums de la col·lecció utilitzen els mateixos símbols, així que molt aviat hi estarem ben familiaritzats.
En el índex tenim les 12 excursions proposades on us especifica a quina població i comarca estan així com distància, edat idónea, serveis de l'àrea de pícnic i tipus d'excursió, i naturalment a la pàgina on la podeu trobar com a bon índex. La veritat és que és molt pràctic.
Cada capítol està compost d'una primera doble plana amb fotos a color i tota la informació de l'àrea de pícnic. Està detallat tot el què necessiteu saber, què hi torbareu i com arribar. També hi ha una fitxa de l'excursió que trobareu desglosada i molt ben explicada a la següent doble pàgina, també amb foto a color i un planell de l'excursió.

Segueix exactament la línea dels anteriors vòlums, així que si els altres us han agradat aquest també us agradarà. Segueix sent una eina fantàstica per les families amb ganes de gaudir de l'aire lliure, per inciar-se en l'excursionisme o per treure'n idees noves.

A la meva llibreria personal no en falta cap i ja espero saber quin territori explorarà el següent vòlum. Tinc ganes de tornar cap a Lleida per poder descobrir i ensenyar-vos les àrees del llibre que no tenim al bloc.

Com segurament sabeu els autors, la Bàrbara Vastenavond i el Rafael Servent, porten el portal familiar YouMeKids que va molt més enllà de l'excursionisme o oci familiar. Jo quan tinc temps també hi col·laboro amb algún article, però menys del què m'agradaria.

Si no el trobeu a la vostra llibreria habitual podeu comprar-lo directament a l'editorial:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada