dilluns, 19 de juny del 2017

Àrea de pícnic del Passeig Mercè Ros, Agramunt, Urgell

Bona àrea de pícnic en un bonic passeig que fa les funcions de Parc. A l'Octubre del 2014 vam estar a la fira del Turró que es fa en aquesta localitat i vam veure que hi havia taules, però en aquells moments no hi havia la part de parc i hi havien organtizat un fira d'atraccions, pel què les taules no eren accessibles ja que els firaires hi tenien les caravanes instal·lades. Ha estat una grata sorpresa veure com s'ha transformat aquest espai. Les fotos són de fa una setmana, un diumenge que ens va ploure molt, així que les fotos no llueixen gaire.

Segons he vist per internet el Passeig-parc es va inaugurar al setembre del 2015, encara no fa 2 anys. El nom fa honor a una altruista i generosa dona, Mercè Ros, veïna del poble que fa fer una donació perqué es fes un parc pels nens d'Agramunt. És una llàstima que no n'hagin fet una placa on s'expliqui, perquè és bonic i lloable fer algo així.

Consta de 3 taules de fusta, no tenen molta ombra, o això semblava. Estan ben separades i envoltades de verd; l'entorn és maco tot i tenir el pabelló de la fira a un costat i edificis a l'altre. El Passeig segueix el curs del riu Sió.














La part propiapement de parc és la mar de completa, té àrea de jocs infantils amb sorral, pista poliesportiva amb porteries de fútbol i cistelles de bàsquet, pista de skate i tirolina.












Situació:


Accés: És molt fàcil arribar-hi. Si veniu de Tàrrega per la carretera de Tàrrega (la C-14) quan arribeu a Agramunt heu de seguir endavant  per la mateixa carretera fins que veureu a la dreta el recinte firal.
 Si quan veniu no hi ha cap fira i l'accés està obert ja podeu deixar el cotxe davant del recinte firal, darrera el pabelló hi ha un pontet per creuar el riu Sió cap al parc.
Pabelló Firal
 Si voleu aparcar just a l'entrda del parc, passeu de llarg la fira, quan creueu el Sió veureu l'àrea de pícnic a la vostra dreta.
 Heu de girar a la dreta al primer carrer que trobareu, està just davant de la botiga, museu i fàbrica de Turrons Vicens .

 Així doncs preneu l'avinguda de Marià Jalonch i seguiu  endavant fins al primer carrer a la dreta, on veureu que està anunciat l'aparcament.

 Preneu el carrer de Santa Esperança fins que a la dreta veureu l'aparcament i el Passeig.

A les fotos del Google Earth encara no estava fet el parc, són del 2013.


Què visitar?

Agramunt: té un casc antic prou maco i una església espectacular.

Urgell:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada