dissabte, 24 de juny del 2017

Àrea de pícnic del Poliesportiu Municipal, Montgai, Noguera

Petita però agradable àrea de pícnic a les afores de Montgai. S'hi pot accedir en cotxe des de la carretera LV-3025 just a la sortida oest del poble i caminant des de l'Avinguda del Rvdm Pare Mirats. Hi vam ser el plujós diumenge 4 de juny, així que seguim tenint fotos mooolt fosques...

Consta de 3 taules de fusta davant del camp de futbol de gespa. Crec que deuen tenir ombra perquè tenen arbres a l'esquena, així que depenen a quina hora estaran ombrejades, per la posició crec que cap a la tarda.













A més del camp de futbol hi ha una pista vallada amb cistelles de basquet i porteries per jugar a futbol sala, vestidors (crec que estaven tancats) i banys (que si que estaven oberts). Al costat hi ha les piscines municipals, però no formen part d'aquest espai i són de pagament lògicament.






Els banys

Al costat del camp de futbol passa el riu Sió, i just al costat de l'àrea de taules comença el Passeig del riu Sió de Montgai. Us en vaig parlar en una altra entrada, és un passeig molt bonic que us porta fins a Butsénit (del mateix terme municipal); crec que són uns 3 o 4 km. Nosaltres vam voler fer-ne un bon tros però a uns 400 metres de l'àrea de pícnic, just quan passa per sota la carretera, ens vam trobar que el riu rebasava el camí, era poca cosa  però amb el què havia estat plovent no ens vam voler arriscar a trobar-ho pitjor al tornar.  Vam gaudir molt el passeig per la seva bellesa amb el riu a un costat i el prat de blat a l'altre; a més el meu marit es va entretenir a collir cargols. Va ser l'única estona del dia que no va ploure, però va tornar a començar quan vam haver tornat al cotxe i ja no vam anar a seguir el camí per l'altre costat.















Les restes d'un petit habitant, sembla que és un canvi de pell. Com veieu pel cargolí del costat era molt petita. 


L'àrea té un espai grandet per deixar el cotxe; suposo que quan hi ha partit es deu omplir força.

Situació:
Accés: L'accés està a la entrada oest a la població. Si veniu des d'Agramunt per la LV-3025 heu de passar de llarg les 3 desviacions cap a Montgai.
Just després de la 3 i última sortida cap a Montgai  hi ha l'accés a l'àrea de pícnic.
Aquesta és la 3º sortida a Montgai, cap a l'esquerra hi ha l'entrada al poble
I cap a la dreta ja veureu el camp de futbol
Uns 50 metres més endavant hi ha la sortida cap a l'àrea de pícnic, però no està indicat.

Si veniu de dintre el poble heu de sortir direcció oest cap a La Sentiu de Sió per l'Avinguda de Rvdm Pare Mirats; just abans d'arribar a la carretera LV-3025 veureu a la dreta una especie de jardí, és l'accés peatonal que passa per sota la carretera. Si hi voleu anar en cotxe seguiu endavant.
Quan arribeu a la carretera agafeu-la direcció oest cap a la Sentiu de Sió

I ja estareu a 50 metres de l'accés a l'àrea de pícnic.

Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Montgai:


Què visitar?

Montgai:  Hi ha molt per fer i veure pels voltants, nosaltres ens vam quedar amb les ganes de més perquè la pluja ens va acompanyar amb estones de força intensitat, i no és gens agradable per fer turisme, però tornarem. Al poble hi ha 3 àrees de pícnic més almenys, 2 les vam poder fotografiar, la 3º la vam deixar per una altra ocasió. Ja us les aniré ensenyant.

Trinxeres de la Guerra Cívil: a 3km de Montgai teniu 2 punts per visitar trinxeres, nosaltres en vam visitar un:


La Noguera:

2 comentaris: