divendres, 24 de març de 2017

Àrea de pícnic Camí de l'Aigua km. 0, El Pont de Suert, Alta Ribagorça

Inspirats en el bloc El mon per la finestra vam estar en aquesta àrea de pícnic que he batejat amb el nom de Camí de l'Aigua Km 0 perquè aquí comença aquest sender. He de disculpar-me de nou per les fotos perquè encara estan més fosques que quan vam estar a Presa de Cavallers; aquí ja començava a fer-se de nit, però ja marxàvem de l'Alta Ribagorça i vaig pensar que millor males fotos que res; les úniques que es veuen una mica bé són les fetes amb el mòbil, així que he fet una barreja. Intentarem tornar-hi i actualitzar-ho quan puguem.

Hi ha 4 taules de fusta en un espai delimitat amb valles també de fusta. L'espai no és especialment bonic però tampoc és lleig, tot i així a la primavera tindrà un altre encant.

El què fa aquesta àrea de pícnic especial és que hi passa el riuet del Convent i just en aquest punt forma una mena de gorg on us podreu banyar i submergir (depenent de com baixi de ple naturalment). El riu està a prou feines 10 metres per darrera de les taules. El gorg és petit però si no sou molts hi estareu bé i fresquets; les fotos no llueixen com n'era de bonic, és una llàstima. És un indret a tenir en compte a l'estiu.L'espai on estan les taules forma part de l'anomenat Parking del Camí de l'aigua, és força gran, suposo que de cara al bon temps es deu omplir força de la gent que bé a fer aquest sender que creua de dalt a baix l'Alta Ribagorça. El camí del riu comença just on s'acaba l'aparcament, hi veureu un indicador del km 0.


A l'espai de l'aparcament també hi trobareu una font i plafons informatius.

Situació:Accés:  L'accés està a la carretera N-260 que uneix Pont de Suert amb la Pobla de Segur (Pallars Jussà), està pocs metres abans del senyal de pk 345 direcció al Pallars Jussà.

Si veniu de Pont de Suert al cap d'aproximadament 1 km passareu per un túnel

 Al sortir-ne heu d'estar atents perquè en uns 200 metres aproximadament hi ha la desviació

A la dreta hi ha un sender peatonal que també us hi porta
 Aviat veureu la desviació a la dreta
Què visitar?

Pont de Suert:


Alta Ribagorça:

2 comentaris: