dissabte, 18 de març de 2017

Àrea de pícnic de la Plaça Salvador Puig Antich, Barcelona, Barcelonès

Àrea de pícnic urbana a la convergència dels carrers Briquets, de la Cantera i de Llobera als peus de Collserola. Hi podeu arribar amb l'autobus de barri nº 127.
Consta de 6 taules de fusta just davant de l'àrea de jocs infantils. Tot i que és una àrea urbana no és una part de Barcelona gaire mulitutdinària i l'entorn fa que sigui un espai força agradable.


Des del parc es veu una mica la Torre Baró on després hem anat i us ensenyaré.

L'àrea de jocs infantils està vallada i no hi poden entrar els gossos.Tot i que quasi ja no es distingueixen sembla que hi ha 2 pistes de petanca.


La curiositat és que també té un Rocòdrom; hi ha un cartell informatiu avisant que la responsabliltat de l'ús de les instal·lacions és del propi usuari. El Rocòdrom està a la pared de l'edifici (que és un aparcament).
La plaça fa honor a Savador Puig Antich, activista de la MIL executatal al garrot vil durant l'última etapa del franquisme.
La part superior de l'edifici de l'aparcament privat que hi ha a la part posterior de la plaça és  un mirador, però no ho hem vist fins al passar-ho de llarg amb el cotxe.Per accedir a aquest mirador li heu de donar la volta a l'edifici.
Igualment a l'acera de davant del parc teniu un altre punt amb unes vistes fantàstiques, però aquest matí tot i fer  una dia preciós de primavera Barcelona estava "bruta".
.
Per aparcar haureu de buscar lloc pels carrers del voltant, perquè l'edifici de l'aparcament és privat.

Situació:Accés: com sempre us dic quan és una àrea de pícnic d'una gran ciutat heu de posar el navegador.   La plaça està al final del carrer de la Cantera, a la confluència amb els carrers de Briquets i de Llobera.

 Just davant de la plaça hi ha la parada d'autobus del 127

Què visitar?

Castell de Torre Baró:
A escasos 500 metres més amunt hi ha el mirador i el castell de Torre Baró. Si ho mireu a la web del Parc Natural de Collserola l'àrea d'estada de Torre Baró està entre les àrees recreatives (cliqueu aquí) i té un dibuixet d'àrea de pícnci però no n'hi ha; igualment val la pena venir fins aquí
Des del mirador gaudireu d'unes bones vistes de Barceona, tot i que no és la part més fotogènica de la ciutat. Davant del mirador hi ha molt lloc per aparcar.
 Des d'aqui surt un camí cap al Castell de Torre Baró, hi arribareu en 5 minuts. El Castell és un punt d'informació del Parc Natural de Collserola, la torre es pot visitar i a més des d'aquí surten vàries excursions senyalitzades. Des del cami i el castell tindreu vistes a 360º.
Barcelona:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada