dilluns, 20 de març de 2017

Àrea de pícnic de la platja d'Arenys de Mar, Maresme

Bona àrea de pícnic sobre la mateixa platja d'Arenys tot i estar a la solana, queda entre el port i la riera. Hi podeu venir en transport públic o en cotxe.
Consta d'un total de 14 taules de fusta repartides en 2 espais. Sembla que és força nova perquè els arbres plantats són molt joves.

Àrea Port: Queda al costat del dic i d'un dels accesos al port. Consta de 7 taules, estan prou separades per no molestar-se amb els altres usuaris. L'únic és que no hi ha ombres pel què us he comentat del arbres joves. Amb els anys hi haurà una bona ombra.

Àrea de la Riera: està al costat de la desembocadura de la riera i unida a la primera per un passeig de sorra. Consta també de 7 taules de fusta; aquest espai està totalment a la sorra de la platja i té el mateix problema d'ombre per la joventud dels arbres.Entre les dues àrees de taules hi ha un passeig d'uns 200 metres on a un extrem hi ha una àrea de jocs infantil i pals que semblen per posar reixes de volei.


Al costat de l'àrea del port hi ha cistelles de bàsquet.

Hi ha 2 grans àrees d'aparcament: una gratuïta pels residents i una de pagament pels què no som d'Arenys. Si veniu en tren o deixeu el cotxe pel poble no haureu de pagar aparcament (no sé si al poble hi ha àrees d'aparcament gratuites).

Situació:


Accés: Si veniu en tren l'estació està a uns 200 metres de les àrees de pícnic.
Si veniu en cotxe des del sud per la N-II quan entreu a Arenys i hagueu passat l'estació de tren heu d'estar pendents perquè trobareu una rotonda per entrar al poble per la riera.
 Heu d'anar direcció al centre, és a dir cap a l'esquerra i just al prendre la riera veureu a la vostra dreta l'accés subterrani per creuar la via del tren.

A la dreta l'accés subterrani
 Si voleu aparcar a l'aparcament que us he mencionat a l'explicació (al costat del port i la platja) heu de prendre aquest accés:

Si veniu del nord, quan entreu trobareu una indicació cap al centre i Arenys de Munt, que és la riera.
Agafeu la riera i feu el mateix, jus a la dreta tindreu l'accés subterrani.


Què visitar?

Arenys de Mar:

Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més d'Arenys:
Maresme:
Parc del Montnegre i el Corredor

2 comentaris:

 1. quisiera saber un sitio que se pueda bañar con parrillas y campito para tumarse y sombra en la provincia de Lleida o Tarragona..que no esté muy lejos de Lleida.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Nerea,
   Como te he dicho en el otro mensaje, pásame tu mail por aquí o escribiéndome a vadepicnic@gmail.com para que te pueda pasar por mail algunas opciones. Un saludo,

   Elimina