diumenge, 27 de novembre del 2016

Àrea de pícnic del Parc del Guinardó, Barcelona, Barcelonès

Àrea de pícnic urbana ubicada en un gran parc de quasi 16 hectàrees. Les taules estan entre els carrers Garriga i Roca, carrer Florència i plaça Nen de la Rulla.
Hi ha un total de 5 taules de fusta repartides en 2 nivells d'aquesta part del parc.

Zona A: és la primera que trobem si venim per l'entrada del parc del carrer Nen de la Rulla, té 3 taules i àrea de jocs infantils. Quan hi vam ser estaven preparant una festa infantil així que no hi ha moltes fotos.









Zona B: está per sobre de l'anterior, heu de pujar les escales. Hi ha 2 taules de fusta i una altra àrea de jocs infantils.





Aquí també veureu unes escales que pugen, on trobareu diferents espais.



Nosaltres no vam anar més enllà per un tema de temps, però aquesta part del parc és nomès la punta de l'iceberg, com podeu veure a les fotos del planell del parc; com us he comentat a l'inici és un parc de quasi 16 hectàrees.





Perquè pogueu veure una mica més del parc i tenir-ne més informació us passo un enllaç d'un bloc molt interessant que he trobat:


Per sota d'on hi han les taules també hi ha àrees de jocs infantils, és la Plaça Nen de la Rulla.





Situació:
Accés: com us he dit en altres ocasions a les grans ciutats és molt difícil indicar com arribar en cotxe. Tingueu en compte que el parc és realment gran i té moltes entrades. Jo potser us recomano que busqueu l'accés del carrer Garriga i Roca que és on teniu més possibilitat de trobar aparcament.

En transport públic teniu en el mateix carrer Garriga i Roca una parada de l'autobus 117 i a l'Avinguda Mare de Deu de Montserrat una parada dels autobusos 32, 39, 55 i H6.

Què visitar?

Barcelona:

 Barcelonès:

5 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla mentida que dins d'una gran urbe hi hagin llocs així. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep! Si, és increible, i això que a les fotos no surt la part que és pura muntanya i bosc. Una abraçada,

      Elimina
  2. Hola Marta, en el parc del Guinardó, a la zona de taules-picnic es por Fer una festa infantil sense demanar permís? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia,
      Allà no hi havia cap cartell que ho especifiqués. He de dir que la festa de les fotos no era nostre. Per assegurar - te pots trucar a Parcs I Jardins de Barcelona o a l'Ajuntament. Sento no poder ajudar-te.

      Elimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina