dilluns, 7 de setembre del 2015

RECOMANACIÓ: COL·LECCIÓ LLIBRES EXCURSIONS AMB NENS DES D'UNA ÀREA DE PÍCNIC

Avui començo una nova secció del bloc i ho faig amb una col·lecció de llibres que per mi 'han estat molt útils i interessants. Es tracta de "Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic" de Barbara Vastenavond i Rafael Servent; els edita Cossetània Edicions. A més la Barbara i el Rafael porten el portal de turisme familiar Explora Tgn.

En aquests llibres  que són molt visuals i pràctics proposen 12 excursions que parteixen d'una zona de pícnic i estan pensades per fer amb nens.

De moment han publicat:





Estan treballant en el 5é que serà per terres del Ripollès i Osona que sortirà a la primavera.

L'índex us serveix de resum del tipus d'excursió que és i per quina edat està recomanada; hi ha excursions des de per mainada ben petita fins als més grandets.

Trobareu una fitxa detallada de la zona de pícnic amb instruccions de com arribar i 3 pàgines d'explicació de l'excursió amb mapa detallat.

És una eina fantàstica per tots els que volen començar a fer sortides amb nens i no sabeu per on començar i pels que ja hi esteu avessats i voleu idees noves; per nosaltres ha estat una bona font d'informació de zones de pícnic, sempre en proposen algunes que no coneixem i estem esperant amb ganes veure les propostes del nou llibre.

Trobareu els llibres a moltes llibreries, però per si de cas us posso l'enllaç de l'editorial:

2 comentaris:

  1. La veritat és que pot ser una eina molt útil.
    Serà qüestió de donar-lis un cop d'ul. : )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Daniel,
      Potser per a vosaltres que feu excursions de dificultat seran suaus, però hi ha propostes molt interssants.

      Elimina