dimecres, 22 d’abril de 2015

Zona de pícnic de la Plaça Narcisa Freixas, La Garriga, Vallès Oriental

Zona de pícnic urbana a un extrem de la població de La Garriga. És de fàcil accés, està a l'extrem sud de  El Passeig.
Consta de dues taules de fusta i 1 de pedra a la zona de jocs infantils; on aquell dia celebràven una festa infantil, així que no vaig poder fer moltes fotos.

Al costat del parc infantil hi ha un petit altar a la Mare de Deu del Camí; al darrera hi ha una arbreda amb molta ombra i 1 taula de pedra amb un sol banc.

Situació:

 No hi ha gaire espai per aparcar, però on s'acaba l'arbreda del costat oposat hi ha una zona d'aparcament al carrer Bosc.
 Accés: El carrer que passa per la plaça va en sentit cap al centre de la població, així que si veniu del centre podeu anar per El Passeig i quedar-vos a l'aparcament del c/ Bosc.
Al final del passeig heu de girar a l'esquerra i ja veureu l'aparcamentSi veniu per la N132a trobareu una rotonda just a l'entrada de la població, heu de pendre la primera sortida a la dreta i anireu a parar a la plaça on hi ha el parc.


Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de La Garriga:


Què visitar?

La Garriga:  a pocs metres de la zona de pícnic hi ha 2 punt d'interés on podreu anar caminant:
Vil·la romana de Can Terrers (de visita gratuïta)Capella romànica de Santa Maria del Camí (que té un parc infantil i zona verda al davant).Vallès Oriental:

Cap comentari:

Publica un comentari