divendres, 24 d’abril del 2015

Àrea recreativa Font del Sigro, Arnés, Terra Alta

Preciosa zona de pícnic amb vistes a Aragó, està al terme municipal d'Arnés. És de fàcil accés en cotxe, però mal indicat; al final us explico com arribar.
Consta d'un total de 17 taules, 9 de pedra repartides per la zona de pícnic, que és molt gran; i 8 taules de fusta en 2 blocs de 4 sota unes estructures metàliques.Hi ha dos blocs de 4 barbacoes cadascun i zona de jocs infantils. També hi ha banys.


Està al costat del riu Algars, la curiositat és que a l'altre costat del riu és Aragó; hi ha una mena de mirador amb bancs de cara al riu. Des d'aquí es pot seguir un camí i arribar a un gorg, llavors no ho sabiem, però si hi aneu aprofiteu i aneu a veure'l.
No hi ha molt lloc per aparcar i hi ha força cotxes entre les taules, potser no hi ha moltes altres opcions, però trobo tant lleig tenir els cotxes entre les taules, li treu bona part de l'encant.Situació:

Accés: Si veniu per la T330 de Horta de Sant Joan sentit cap a Aragó, veureu la población d'Arnés a la vostra esquerra així com una desviació per entrar-hi, passeu-ho de llarg. Més endavant trobareu un altre accés cap a Arnés, al costat dret hi ha un camí de terra sense cap indicació que heu de pendre.

Passar de llarg

Heu de pendre el camí de la dreta, és fàcil passar-lo de llarg
 Heu d'estar molt atents perquè és fàcil passar de llarg la desviació, no hi ha cap indicació.

 Seguiu el camí fins que trobareu una ermita a la dreta, vosaltres heu d'anar cap a l'esquerra

 Heu de passar pel pass estret entre dos murs de pedra i seguir endavant fins arribar al riu; a l'esquerra està la zona de pícnic.


Què visitar?

Ermita Santa Madrona del S XV


Arnés


Aquí ens van recomanar dos indrets a visiar: el Toll Blau i els Estrets i el Toll de Vidre, com que era el final del dia nomès podiem fer un i poca estona; vam anar al Toll Blau i els Estrets, si ho voleu fer bé necessitareu dedicar-li una bona estona. Es tracta d'un tram de riu que passa per un congost molt bonic, nosaltres nomès vam veure l'inici. Però podeu veure tota l'excursió al bloc d'en Daniel LLorca Petita muntanya, ells la van fer a l'inrevés però us serveix igual per veure-la.:Ens vam quedar amb les ganes de seguir el sender per veure els estrets. 
Si teniu oportunitat no deixeu d'anar a veure el Toll de Vidre (que no és l'únic amb aquest nom als Ports) que és un gorg amb una cascada.

Terra Alta:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada