diumenge, 25 de gener del 2015

Zona de pícnic Sant Joan de les Fonts 2 (a prop del monestir), Garrotxa

Molt bona però també molt freqüentada zona de pícnic al municipi de Sant Joan de les Fonts. L'accés està al C/ Castanyer, aquest mateix carrer porta fins al monestir; per això la vam descobrir.

Quan hi vam ser a principis de tardor estava molt plena, així que hi ha poques fotos i totes de força lluny. Consta de 4 o 5 taules de fusta i un bloc de 4 barbacoes. És molt ombrejada, així que és un lloc ideal per anar a la primavera i l'estiu.



Darrera de les barbacoes hi han els banys.

Té molt espai per jugar, davant de les barbacoes hi ha un gran espai verd i al costat de les taules també.


Hi ha lloc habilitat per aparcar a l'accés a la zona.
Situació:


Accés:
Just a la sortida del poble direcció Olot, trobareu una rotonda on está indicat la ruta de les 3 colades, l'escola Castanyer, etc.; heu de pendre aquesta desviació.

A partir d'aquí heu de seguir per la carretera principal fins que trobareu una altra petita rotonda que està just davant de l'accés a la zona de pícnic.

Com veieu darrera la rotonda,el monestir queda molt aprop


Al bloc podeu veure una altra zona de pícnic també amb barbacoes i que el mateix dia estava buida:


Què visitar?

Des de la zona de pícnic podeu fer varies passejades molt interessants:

Ruta de les Tres Colades de Lava:

Baixar a la Riera de Bianya on hi ha la font de Can Xerbanda (amb una petita taula):


Monestir i pont romànic:


Podeu trobar informació de tot això a la web del municipi:


A l'altre costat del monestir hi ha el Salt del Moli Fondo. Us posso fotos nostres però en podeu veure fotos fantàstiques a alguns blocs que segueixo:



Garrotxa:


8 comentaris:

  1. Un Lloc mot maco apart de la sona de Picnic per mi desconeguda fins ara un munt de rutes per poder gaudir de un bon dia com veig les has comentat perfectament un bon reportage una abraçada marta !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. Nosaltres tampoc la coneixiem, la vam trobar al anar cap al monestir, i realment des d'aquí es poden fer moltes coses a peu. És un punt de partida magnífic. Una abraçada!

      Elimina
  2. Hola! Vam estar diumenge passat però feia molt fred, hem de tornar a l'estiu és un lloc molt bonic i es poden fer com heu comentat un munt de rutes. Gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Nati,
      M'alegro que us agradés, però si que hi deu fer fred perquè és molt ombrívol i a aquestes alçades de l'any comença a fer força fred per fer pícnic; heu de buscar llocs assolellats.
      Gràcies a vosaltres per seguir-nos.

      Elimina
  3. Hola el lloc de picnic (tant aquest com la zona 1 de st joan les fonts, te el material per fer barbacoa o las de dur de casa? Vull dir si té pinces per girar la carn, grielles, pinces per la llenya...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta,
      Els 2 llocs són de lliure accés, no hiha cap bar ni res que ho porti, almenys quan hi vam ser fa 3 anys. En aquests casos no hi ha ni pinces, ni llenya, etc. Les graelles a vegades hi són i a vegades no, és preferible portar-les de casa per norma. Aquí estaven ocupades les barbacoes i no et puc dir si llavors hi havia graelles.

      Elimina
  4. Bona tarda! Aquesta zona de pic-nic, que dius que es troba molt a prop del monestir, en realitat es troba propera a l'església parroquial, no al monestir. En aquest plànol ho veuràs bé: https://www.google.es/maps/@42.215242,2.5127125,777m/data=!3m1!1e3
    Salutacions cordials, i moltes gràcies per la vostra iniciativa, que resulta molt útil!

    ResponElimina