dimarts, 27 de gener de 2015

Zona de pícnic Font del Senglar, Teià, Maresme

Petita i bonica zona de pícnic de pas al municipi de Teià, dintre del Parc Natural de la Serralada Litoral. S'hi arriba per una pista forestal que surt del Passatge la Riera de Teià.
Consta nomès de dues taules i la font que li dóna nom. No té espai per jugar, però és un bon punt de partida per fer alguna excursió per la Serralada Litoral o jugar per la muntanya.La font ha estat arreglada per l'ADF (Agrupació de Defensa Forestal) Teià i la veritat és que ha quedat molt bé.
Als peus de la Font hi ha un petit espai per 2 o 3 cotxes, la pista forestal segueix amunt però nomès és permesa la circulació de cotxes autoritzats. Si us animeu a pujar amunt hi ha una altra font molt maca que també té zona de pícnic, és la Font del Grill (un altre día en faré la resenya).

Situació:


Accés: un cop al Passatge la Riera heu de seguir endavant com si volguéssiu sortir del poble fins que us trobareu una bifurcació, heu de pendre la pista de la dreta fins que us trobareu la font a l'esquerra. No us puc possar fotos del Google Earth perquè en aquesta part no hi ha Street View, us posso el planell ampliat i amb la ruta (que molta gent fa a peu) marcada en vermell.Que visitar?

Podeu fer una passejada per les fonts de Teià, aquí teniu un bloc que en proposa una:Teià:

Serralada Litoral:

2 comentaris: