diumenge, 18 de gener de 2015

Zona de pícnic de l'Ermita de Sant Medir, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental

Espaiosa i tranquila zona de pícnic al darrera de l'ermita de Sant Medir, del terme municipal de Sant Cugat del Vallès i dintre del Parc Natural de Collserola. S'hi arriba per una estreta carretera que surt de la carretera de l'Arrabassada.
Consta de 7 taules de fusta repartides a l'ho llarg del lateral de l'explanda. Una és doble.
Hi ha molt espai per jugar i queda apartat de la gent que va a l'ermita. Hi ha força afluència de gent a l'explanada de l'ermita perquè que hi van com a destí caminant, corrent o en bici.

L'ermita és romànica i realment bonica, almenys per fora perquè estava tancada. L'explanada on  està s'anomena Camp del Miracle igual que la font.

Situació:

Accés:  Venint de Barcelona o de Sant Cugat per la carretera de l'Arrebassada (Ctra. de Sant Cugat - BP1417) heu de pendre una desviació  que hi ha a Can Ribes. És una carretera de condicions no gaire bones i molt estreta de doble sentit; però hi ha llocs per poder parar per creuar-se amb un altre cotxe.
Venint de Barcelona, la desviació queda a la dreta

Venint de Sant Cugat queda a l'esquerra

 A partir d'aquí heu d'anar tirant endavant; passareu per una altra zona de pícnic molt poc abans d'arribar just a la dreta d'on hi ha la desviació cap a l'ermita o cap al panta de Can Borrell. A la desviació de la foto heu de pendre el camí de la dreta fins que us trobareu un edifici i al costat una pendent amb una cadena que és l'accés a la zona de l'ermita. Aquí podreu deixar el cotxe.


 S'arriba a la zona de pícnic per un camí que puja per la part posterior de l'ermita.

 Què visitar?

Parc Natural de Collserola:
Vallès Occidental:8 comentaris:

 1. Molt bon reportage Marta ets un niu de descubriments de llocs de Picnic molt bona feina segurament molta gent en treu molt profit una abraçada !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Cinto! Aquesta és l'intenció, que la gent ho aprofiti; espero que sigui així. Una abraçada!

   Elimina
 2. Diumenge hi anirem, desconeixia l'existencia, mil gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Karles,
   Gràcies a tu. Espero que us agradi.
   Fins aviat,

   Elimina