divendres, 30 de gener del 2015

Zona de pícnic Font de l'Arrabassada, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental

Preciosa zona de pícnic en una emblemàtica font del Parc Natural de Collserola, pertany al municipi de Sant Cugat del Vallès. S'hi ha d'arribar per una passejada des de l'aparcament de Can Ribes, que està a la carretera de l'Arrebassada.
Consta nomès d'una taula de pedra amb 3 bancs on hi caben unes 9 persones. La taula té marcades fletxes que apunten cap a diferents indrets dels món.





L'entorn de la font és maquíssim i hi ha suficient lloc per jugar una estona. Però no és un lloc per venir super carregats amb neveres, etc. Perquè com a mínim haureu de caminar uns 15 minuts per arribar-hi.







Mapa:


Accés: com he comentat no hi podreu arribar en cotxe; l'heu de deixar en dos espais habilitats que hi ha a la Carretera de l'Arrabassada (Crta de Sant Cugat) just on hi ha la desviació cap a Sant Medir.



Venint de Barcelona

Venint de Sant Cugat
Just al costat del planell explicatiu de la zona hi ha un camí de terra que baixa, l'heu de seguir, passareu per davant d'unes cases.



Heu de seguir avall uns metres fins que arribeu al Viaducte de Can Ribes, des d'on hi han molt bones vistes; aquí heu de pendre la desviació de l'esquerra i seguir el camí fins que trobareu una corba a la dreta molt pronunciada. Aquí hi han unes escales que són una drecera a la Font de l'Arrebassada, però podeu seguir pel camí i fer una bonica passejada d'un 10 o 15 minuts més i hi arribareu igual; a més pel camí passareu per la Font modernista de Can Ribes que també té 1 taula (un altre dia us l'explicaré).
Just davant el viaducte, prenem el camí de l'esquerra



Està molt fosc, però a la dreta continua el camí i just davant hi ha un indicador i unes escales

Aquí comencen les escales que són  força empinades i no molt ben conservades


Les escales van just a la font, i des d'aquí podeu anar a passejar o a l'altra font.


Què visitar?

Sant Cugat del Vallès:

Parc Natural de Collserola:
Vallès Occidental:


6 comentaris:

  1. Sembla que es un lloc fantastic i molt tranquil potser per aixo que se te que caminar per arribar hi el vert de la molsa del entorn li dona molta vida Molt bon Reportage !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cinto. És molt agradable, em va agradar molt i em va fer il·lusió perquè de petita havia anat molt per aquesta zona de Collserola. Una abraçada!

      Elimina
  2. Bona nit! Només escric per a felicitar te per la gran feina instructiva que fas i animar te tant a tu com a tots els que ens ilustreu, a que seguiu ensenyant nos aquests meravellosos espais. Ha estat un gran descobriment trobar aquesta pàgina. Salutacions d'aquí al costat (Sant Andreu)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Carlos per les teves paraules. Disfruto molt fent el bloc i veure que a la gent li agrada anima a seguir. Salutacions

      Elimina
  3. Moltes gràcies per tota la bona informació, una bona feina

    ResponElimina